Tehnički kutak > Tuning skutera

Bi xenon H4 na skuteru

(1/11) > >>

black_dream:
Namjetavam ugraditi bi xenon h4 na skuter ,6000k, zanima me da li ce imati dobar napon posto postoje h4 zarulje posebne za motore. Koliko sam vidio od auta su prejake,nema dosta napona pa ne svijetle.

Radi se o gilera ice,50ccm.

Molim savjete ako je tko ugradio?

n0n4m3:

--- Citat: black_dream - 28 Siječanj, 2014, 13:01:45 ---Namjetavam ugraditi bi xenon h4 na skuter ,6000k, zanima me da li ce imati dobar napon posto postoje h4 zarulje posebne za motore. Koliko sam vidio od auta su prejake,nema dosta napona pa ne svijetle.

Radi se o gilera ice,50ccm.

Molim savjete ako je tko ugradio?

--- Kraj citata ---

meni od auta radi ok .. ali je ice 180ccm ..

na 50ccm mislim da nece nijedna radit jer nemas stalan napon na faru

stipe:
u kratko (da ne pisem sve) - nece raditi...

Ridi77:
ko zna hoce :)

vukas:
Na skuterima od 50cc struja koju xenon troši je veća od struje kojom se puni akumulator, pa postoje dvije opcije,
ili na račun većeg akumulatora(9Ah ili veći) možeš imati upaljen xenon cca 2-5 sati, ne znam točno, prije nego se isprazni ili
ćeš mijenjati struju, a to bi trebalo mislim premotavat namotaje ili uzet od nekog jačeg skutera pa pripasat.

Ovoliko sam ja saznao tražeći rješenje za svoju kramu.

Ako se sva rasvjeta na skuteru prebaci na LEDice, onda bi potrošnja struje dosta pala, pa bi se možda i nekako uspjelo napravit da troši manje, ali u svakom slučaju treba veći akumulator.

Da objasne ovi koji govore da su uspjeli možda bi i ostali sebi napravili nešto tako ...  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju