Tehnički kutak > Tuning skutera

Bi xenon H4 na skuteru

<< < (7/11) > >>

dzeba:

--- Citat: Grale - 05 Veljača, 2014, 10:16:51 ---Strašno se napuni na leru dok radi, više izcuclaju ostali potrošači tih 30 sekundi akumulator, negoli se on napuni na leru :icon_biggrin:

Radije ga spoji na punjač, on će ga bolje napunit :icon_thumright:

Bezveze je govorit more xenon na 50-tku, nemre xenon na 50-tku, kad znam na koji način more, a na koji nemre.
Koristit ga ko dugo svjetlo, za par noćnih kilometara u tjednu je ok, i možda poživi aku.
Al da se voziš stalno s njim, baš me interesira kolko bi dugo aku izdržal nakon kaj se isprazni do kraja nekolko puta.

--- Kraj citata ---

:headbang: :headbang:
12 12 suhi bi visee rikno

Tomi_ZG:

--- Citat: Rox-Rab - 05 Veljača, 2014, 00:04:59 ---realno koliko se cesto i dugo vozite po noci?

--- Kraj citata ---
Meni je jedno 60-70% ukupne kilometraže vožnja po noći.
Većina skutera ima stvarno komična svjetla s kojima ne vidiš prst pred nosom al recimo novi runner stvarno ima dobre lampe,najbolje serijske s kojima sam se susreo na 50ki,to jedino i valjda valja na njemu,al stari sr,area,stari nrg i sl. koma.

Grale:
Da, sve stariji skuteri od tamo neke 04' imaju očajna svjetla.
Novi Piaggio skuteri stvarno imaju betleheme sad.

Lenko:
Možda bi ti ove LED bile rešenje...

anabellas:

--- Citat: Ridi77 - 05 Veljača, 2014, 08:41:03 ---Kakve sve ljude na forumu ima to nije istina. Pa kad dodem doma ostavim 30 sec ni tolko da radi u ugasim netreba njemu puno.jer se cjelo.vrijeme.fila dok se vozis. A dobro ti se vozi i dalje sa tim tvojom zaruljom i nis ne vidis.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

svjetki je poznato da se aku nafila za 30 sec , onda znaci da se ni ne treba tebi filat nakon gasenja xenona nego zarulja manje potrosi neg kaj motor nafila aku.. a svi kazu da nemre al oki nisam probo tak da ok :D znam samo da meni svjetla serijska i vise nego dobro osvijetle pa nema potrebe za nicim  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju