Tehnički kutak > Tuning skutera

Bi xenon H4 na skuteru

<< < (4/11) > >>

Ridi77:
Ne. Vi znate ne radi xenon neda mi se prepirat. :) da ni 3 jos imamo i jos niko nema problema. Ja jos imam muziku :) i sad imam jos jedan xenon za prodat

vukas:

--- Citat: Ridi77 - 03 Veljača, 2014, 10:04:27 ---Ne. Vi znate ne radi xenon neda mi se prepirat. :) da ni 3 jos imamo i jos niko nema problema. Ja jos imam muziku :) i sad imam jos jedan xenon za prodat

--- Kraj citata ---
Jel to neki poseban xenon, jesi radio neke preinake po instalaciji, kako si složio to ?

Ako živiš od toga, jasno mi je da ne želiš reći, ali ako ne, pa reci više, pokaži, daj koju sliku, shemu.

formoz:

--- Citat: vukas - 03 Veljača, 2014, 11:58:08 ---
--- Citat: Ridi77 - 03 Veljača, 2014, 10:04:27 ---Ne. Vi znate ne radi xenon neda mi se prepirat. :) da ni 3 jos imamo i jos niko nema problema. Ja jos imam muziku :) i sad imam jos jedan xenon za prodat

--- Kraj citata ---
Jel to neki poseban xenon, jesi radio neke preinake po instalaciji, kako si složio to ?

Ako živiš od toga, jasno mi je da ne želiš reći, ali ako ne, pa reci više, pokaži, daj koju sliku, shemu.

--- Kraj citata ---
sta mislis da ce dat ?

35w sijalica ???

dzeba:

--- Citat: formoz - 03 Veljača, 2014, 12:04:19 ---
--- Citat: vukas - 03 Veljača, 2014, 11:58:08 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
sta mislis da ce dat ?

35w sijalica ???

--- Kraj citata ---

ma onaj fuserajski plavi led sto izgleda kao xenon :D

Iwo SR Tuono:
Evo jedna sa mog sra jučer, 6000k s tim da sijalica nije još prosla fazu grijanja pa je malo plavkasta  :icon_biggrin:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju