neznam vise sta da radim... ocajan sam
tako da molim pomoc barem ako nesto znate
imam 17 godina i treniram odbojku 7 godina.
za pocetak, prosle godine u 10. mj bio sam kod fizioterapeuta. mislio je da je išijas. radio sam 3 tretmana masaže i laser. na treningu (jos sam pomalo trenirao) ukljestio sam se skroz i nisam mogo maknut iz kreveta 2 dana. nakon toga otisao sam u rijeku (iz rovinja sam) kod primarijusa jer sam cuo da je najbolji... obavio sam slikanje i sve ali se nista nije vidilo na slikama.
covjek je boze sacuvaj... al nije bitno... on je isto mislio da je išijas. odlezao sam u bolnici 9 dana i nakon toga obavio magnetsku rezonancu.
dosli smo kod njega privatno jer smo mislili da ce bit uljudniji.
nije bio isijas jer se na magnetu nije vidilo da se pomaknuo disk. nego se vidilo malo razrijeđenje arkusa kraljeska i on je postavio dijagnozu VJEROJATNA stres fraktura arkusa... znaci nema pojma...
ja sam mirovao 4 mjeseca i vratio se treninzima ali bol mi se vratila i doslo je ljeto i presto sam trenirat.
u 8. mjesecu 2013. sam poceo ponovo trenirat i sve je bilo dobro do kraja 9. mj.
opet ista bol i odma sam prekinuo treninge i kad sam probo nakon tjedan dana opet isto...
sad sam se u 1. mjesecu vratio i danas (sad) me boli opet.
SIMPTOMI:
- nejaka bol između desne lopatice i kraljeznice(mislio sam mozda da se moze rijesit masazom)
- ona se spusti iznad desnog guza
i tamo neka tupa bol bas kao da je zivac...
neznam dal se vidi slika al eto mozda
pomagajte ako boga znate molim vas