Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Mudro hahaha
Citat: vida01 - 09 Siječanj, 2014, 13:33:55Mudro hahahahahaha a malo šale...
Ja imam taj problem ali na runneru 2000god. Serviser je rekao da treba zamjeniti mjesalicu ulja. Pa me zanima jel to tocno ili trebam mjenjati majstora? Kapa na izlazu iz rezervara ulja na spoju crijeva i mjesalice i pada ulje na deklo. Nemogu vise stegnuti selnu jer cce valjda puknuti kolko je stegnuta
Citat: JosipMarijanovic - 09 Siječanj, 2014, 14:23:36Ja imam taj problem ali na runneru 2000god. Serviser je rekao da treba zamjeniti mjesalicu ulja. Pa me zanima jel to tocno ili trebam mjenjati majstora? Kapa na izlazu iz rezervara ulja na spoju crijeva i mjesalice i pada ulje na deklo. Nemogu vise stegnuti selnu jer cce valjda puknuti kolko je stegnutatebi su se crijeva razlohala na spojevima,skrati ih isto za pol cm sa svake strane i bilo bi dobro stavit druge šelnice na njih..il ove probat stisnut malo bolje da drže bolje..mada treba pogledat i pumpu da nije procurila,s one strane kod zupčanika uljne..
nemre curit na plovku kad je plovak s gornje strne rezervara svaki novi runner kaj sam do sad imal na servisu je imal isti problem..za ocetak stegni selnu na dnu rezervara koja drzi pipicu ulja,to je najvjerojatnije problem,tak je bilo na ovima..a odma kad to radis skrati i crijevo za pol cm,razvuce se s vremenom dio crijeva koi sjeda na pipicu pa oce slinit..