Evoo da ti olakšam neke muke kaj se tiće rs-a. Ja sam imao apriliu rs 50 2006 god. Motor ima blokadu na fergazeru. Moraš nazvat neki aprilin servis i narucit set za deblokadu aprile rs 50. Set se sastoji od (dizne 95,igle,atomizera,klipica,ler dizne,lančanika 14 zubi.) Zatim u asupuhu na spoju ima suženje kaj se mora izvadit van i pomogucnosti skinut katalizator,tj otvorit spuh i poskidat to van (nije nužno). Treća blokada je lančanik,sa skinutim blokadama ide lančanik 14 zuba koji dobiš u gore navedenom setu. TAk otvorena ide 98-100 km sto je 94,4 kmh po gpsu,jer je sat jako precizan. Ubrzanja su bolja neko piaggio makina s malossi mhr replicom spuhom i variom. Jer rs 50 od 2006 god ima piaggio D50B0 mašine,lagane sa 15 kg i alu cilindrom za razliku od starijih rsa. Ako staviš spuh to onda leti! JA sam kupio gianneli komplet i išao je 107, (101,7 gps). A ubrzanje ko derbi senda baja 125 supermoto.
Sve te brzince sam imao (yamahu tzr50,malaguti drakon 50,aprilia rs 50, i sada imam mx 50(odlican motoric) i brdo drugih stvari i znam o cem pricam) Svi imaju minarelli am6 mašine osim novih aprilia rs 50 i derbi proizvoda od 2006 na dalje koji imaju Piaggio D50B0mašine (ODLIČNE). Da ne mislite da pricam bajke.
EVO SLIKE OD RSA I OSTALIH :
picture uploading