Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da bi taj radijator radio kak treba dimljak ti mora iznad doljnje cijevi od "radijatora" bit zatvoren da cug ide kroz "radijator" aaa ne kroz dimljak i "radijator ako me kontas
Citat: _r0bi_ - 08 Prosinac, 2013, 23:34:55da bi taj radijator radio kak treba dimljak ti mora iznad doljnje cijevi od "radijatora" bit zatvoren da cug ide kroz "radijator" aaa ne kroz dimljak i "radijator ako me kontas Da,treba prebrikat malo,crtež mu je dobar samo na njemu između dvije cijevi od radijatora u dimnjaku treba stavit "pregradu"
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
Stavi još jednu peč u svoju sobu i grij se
Nabavis drvoreznicu i nemas brige - drva ionako doneses kad ides u gljyyyve
Citat: 3alfa3 - 09 Prosinac, 2013, 15:27:03Nabavis drvoreznicu i nemas brige - drva ionako doneses kad ides u gljyyyveSamo se čuvaj lugara!Pa kakve su ti to peći i šta ti to griješ? Ja sa jednom peći u uru vrimena ugrijem 60m2 i to pošteno ugrijem. Palete su zakon za zgrijat se.