Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

pozdrav motorista ?

<< < (3/8) > >>

Johnny iber:
Zavisi od covjeka do covjeka, neki te pozdrave neki ne, sa nekima sam znao i popricat na semaforu i tako,

Kako je i Alfa rekao stvar kulture ali i sigurnos na prvom mjestu, klimnes glavom on odvrati i to je to svako svojim putem

Btw sjetio se ovoga

michelm123:

--- Citat: steeef - 07 Prosinac, 2013, 16:36:10 ---nikad se nisam zamaral s tak nečim al u 90% slučajeva me pozdrave motoristi (ja za to i zaboravim pa praktički odzdravljam svaki puta) makar bil uvijek na skuteru nekom,možda zbog ful opreme,hahaha
s obzirom da se ja to ne sjetim svaki put me ugodno iznenade..takve cijenim i respektiram a ne neke velike gradske bajkere kaj se sprdaju sa skutera a oni voze R-ove samo na kavu po gradu da pokažu kaj imaju..

ili jednom sjedim na kavi pa neki seljo priča kak su mu glupi skuteraši koi se voze s moto jaknama,rukavica,grijačima koljena tj u punoj opremi ko da ninĐe voze,hahaahh odlepio sam od smijeha

--- Kraj citata ---

motori koji mene pozdrave prvi 99% su stranci ....
ja stalno vozim na skuteru u full opremi sta imam (kaciga , rukavice , jaketa i hlače ) i idem na meni malo veće rute kao sta su Šibenik-Split , Šibenik-Makarska , Šibenik-Zadar itd....

--- Citat: Johnny iber - 07 Prosinac, 2013, 16:38:15 ---Zavisi od covjeka do covjeka, neki te pozdrave neki ne, sa nekima sam znao i popricat na semaforu i tako,

Kako je i Alfa rekao stvar kulture ali i sigurnos na prvom mjestu, klimnes glavom on odvrati i to je to svako svojim putem

Btw sjetio se ovoga

--- Kraj citata ---

hahhaha  :icon_thumright:
iz mog iskustva rjetki su koji ce se javit skuteru ikao skuter njih pozdravi ....

Johnny iber:
Mozda im je ispod časti pozdravit >>>reklamiranje

3alfa3:

--- Citat: steeef - 07 Prosinac, 2013, 16:36:10 ---ili jednom sjedim na kavi pa neki seljo priča kak su mu glupi skuteraši koi se voze s moto jaknama,rukavica,grijačima koljena tj u punoj opremi ko da ninĐe voze,hahaahh odlepio sam od smijeha

--- Kraj citata ---

To nije bil motorist nego pozer kaj napravi 200km godisnje od birtije do birtije. Naravno, u japankama i suncanim naocalama - to je sve od opreme kaj mu treba  ;D

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Prosinac, 2013, 16:52:20 ---
--- Citat: steeef - 07 Prosinac, 2013, 16:36:10 ---ili jednom sjedim na kavi pa neki seljo priča kak su mu glupi skuteraši koi se voze s moto jaknama,rukavica,grijačima koljena tj u punoj opremi ko da ninĐe voze,hahaahh odlepio sam od smijeha

--- Kraj citata ---

To nije bil motorist nego pozer kaj napravi 200km godisnje od birtije do birtije. Naravno, u japankama i suncanim naocalama - to je sve od opreme kaj mu treba  ;D

--- Kraj citata ---

da,a vozi neku krsinu prastaru od motora koja ne vrijedi ko pol vxra,al jbg on vozi motor pa je veci bajker neg ja  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju