Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
pozdrav motorista ?
3alfa3:
--- Citat: michelm123 - 07 Prosinac, 2013, 16:21:23 ---ali npr mozes odvratit pozdrav ako vec neko pozdravlja , iz osobnog iskustva govorim ( nemoze se opisat sreca jednog "mulca" kao sto sam ja kad dobije pozdrav od motorista)
--- Kraj citata ---
Naravno - uvijek odvratim pa i ako je od pjesaka. Stvar kulture.
Sjetio sam se jos jednog razloga.....
Obicno se ni motoristi ne pozdravljaju po gradovima jer bi to utjecalo na sigurnost (ipak treba imat obje ruke na volanu - kuplung je najbitnija komanda na motoru u gradovima).
Uz to je vezana i cinjenica da je 99% skuterasa ipak u gradovima, a rijetko na otvorenoj cesti pa se zakljucak sam namece
michelm123:
ali nije grad .... znaci magistrala nije naselje ... pozdravim tridesetak motorista oni ništa....
isto tako pozdravim neki motor blizu trogira na ravnici isto ništa .....
Msm kao nisam obozavatelj motora ovo ono na sebi imam opreme jedno 6000 kn ...
Tomi_ZG:
--- Citat: michelm123 - 07 Prosinac, 2013, 16:12:17 ---evo mene zanima pa nek mi neko pojasni , zasto motoristi kad vide na magistrali neki "skuter" ne pozdravljaju ga ali npr vide yzfr 125 i pozdravljaju
--- Kraj citata ---
Ne zamaraj se s pi*darijama :icon_thumright:
steeef:
nikad se nisam zamaral s tak nečim al u 90% slučajeva me pozdrave motoristi (ja za to i zaboravim pa praktički odzdravljam svaki puta) makar bil uvijek na skuteru nekom,možda zbog ful opreme,hahaha
s obzirom da se ja to ne sjetim svaki put me ugodno iznenade..takve cijenim i respektiram a ne neke velike gradske bajkere kaj se sprdaju sa skutera a oni voze R-ove samo na kavu po gradu da pokažu kaj imaju..
ili jednom sjedim na kavi pa neki seljo priča kak su mu glupi skuteraši koi se voze s moto jaknama,rukavica,grijačima koljena tj u punoj opremi ko da ninĐe voze,hahaahh odlepio sam od smijeha
michelm123:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Prosinac, 2013, 16:33:31 ---
--- Citat: michelm123 - 07 Prosinac, 2013, 16:12:17 ---evo mene zanima pa nek mi neko pojasni , zasto motoristi kad vide na magistrali neki "skuter" ne pozdravljaju ga ali npr vide yzfr 125 i pozdravljaju
--- Kraj citata ---
Ne zamaraj se s pi*darijama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
gle jesu pi*darije ali mene samo zanima to .... ima vec godinu dana samo nisam tija ispast glup i pitat
Tebi to glupost msm imas svoje misljenje , ali ja se javin i ostanem posran doslovno , jedno 10% motorista je odvratilo moj pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju