Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
pozdrav motorista ?
efz:
Ajde da se i ja slazem jednom sa alfom ;D
Primjer, kad bi vozio skuter ono kratke hlace, tenisice, ljetno propuhivanje gotovo nikad me nebi pozdravljali, ali dok sam bio u full opremi jos nakrcan kao turcin na duzim putovanjima motoristi bi me gotovo uvijek pozdravili, isto tako "motoristi" u japankama s kacigom na laktu gotovo nikad ne pozdravljaju bio na skuteru ili motoru
3alfa3:
--- Citat: efz - 07 Prosinac, 2013, 18:04:41 ---Ajde da se i ja slazem jednom sa alfom ;D
--- Kraj citata ---
Jao meni ak se ti samnom slazes ;D
daRio:
--- Citat: steeef - 07 Prosinac, 2013, 16:36:10 ---
ili jednom sjedim na kavi pa neki seljo priča kak su mu glupi skuteraši koi se voze s moto jaknama,rukavica,grijačima koljena tj u punoj opremi ko da ninĐe voze,hahaahh odlepio sam od smijeha
--- Kraj citata ---
Samo neka pričaju a ti se samo sjeti da je na većini takvih "majstora" nakon rođenja napravljena lobotomija pa njihov komentar ne čudi. :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: daRio - 07 Prosinac, 2013, 18:47:39 ---
--- Citat: steeef - 07 Prosinac, 2013, 16:36:10 ---
ili jednom sjedim na kavi pa neki seljo priča kak su mu glupi skuteraši koi se voze s moto jaknama,rukavica,grijačima koljena tj u punoj opremi ko da ninĐe voze,hahaahh odlepio sam od smijeha
--- Kraj citata ---
Samo neka pričaju a ti se samo sjeti da je na većini takvih "majstora" nakon rođenja napravljena lobotomija pa njihov komentar ne čudi. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
skok na glavu na poličice? :icon_biggrin:
ma znam,navel sam to ko primjer kakvih primitivaca ima pa da se ne zamara s pozdravima..neki ih imaju za kurčenje a nekima je to životni stil..slično je i sa skuterima,nekima je prijeka potreba a nekima životni stil,hobi,ljubav,sve navedeno :toothy3:
cosa_wp:
Evo da se i ja nadovežem. Jednom prlikom sam putovao relacijom Koprivnica - Slavonski Brod podravskom magistralom. Normalno full oprema. I nedugo što sam krenuo iz KC-a putem me obiđu dva bikera na turerima iz Belog Manastira. I vozilu su jedno 5 km ispred mene i skuzili da i ja idem tom rutom, a mozd su i po regi skužili. Ekipa me spontano "primi" u ekipu i putuju samnom znaci voze ispred mene 110-120 km/h, kad je neki auto ispred zaobiđu pa me čekaju jedno 5 min dok ja obiđem. I tako smo putovali zajendo sve do Našica gdje su oni otišli prema Osijeku a ja za SB. Želim reći da smo se skužili u 10 minuta bez ikavkog dogovora i da su me odmah prihvatili iako sam skuteraš. I puno su mi pomogli jer je puno lakše putovati s njima ispred oni procijenjuju okuke oni koče kad treba ja samo po šabloni laganica i uživancija svaka im čast. Na semaforu u Našicama se pozdravimo svirnem ja njima oni mene pozdravljaju i odošmo svako na svoju stranu. Stvarno su me iznenadili šteta što smo žurili jer je padala noć i nismo stigli negdje pivo maznit. Ugl. dokaz da pravim bikerima nije bitno šta voziš. Biker bikera uvijek osijeti. :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju