Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
pozdrav motorista ?
michelm123:
evo mene zanima pa nek mi neko pojasni , zasto motoristi kad vide na magistrali neki "skuter" ne pozdravljaju ga ali npr vide yzfr 125 i pozdravljaju
3alfa3:
Je ti pozdravljas bicikliste kad si na skuteru? ;D
A iz osobnog iskustva mogu rec da je to tako jer 99,9% skuterasa voze skuter kao i biciklisti bicikl - jer je jeftiniji i brzi nacin prijevoza po gradu i kao takvi nisu u kategoriji ljubitelja voznje na 2 kotaca nego im je to prakticnije. Samim time se ne kvalificiraju u "obitelj" dvokotacnih ljubitelja kojima je zivot bez 2 tocaca nezamisliv i u pravilu visoko na listi interesa
michelm123:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Prosinac, 2013, 16:14:06 ---Je ti pozdravljas bicikliste kad si na skuteru? ;D
--- Kraj citata ---
ovo necu shvatit kao uvredu jer je od tebe ....
moj bev ide ko i yzfr 125 znaci takva usporedba nema smisla
3alfa3:
--- Citat: michelm123 - 07 Prosinac, 2013, 16:17:23 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Prosinac, 2013, 16:14:06 ---Je ti pozdravljas bicikliste kad si na skuteru? ;D
--- Kraj citata ---
ovo necu shvatit kao uvredu jer je od tebe ....
moj bev ide ko i yzfr 125 znaci takva usporedba nema smisla
--- Kraj citata ---
Evo malo sam nadopunio post :icon_thumright:
I dobro si shvatio da to nije uvreda - jednostavno, da pitas motoriste, njih 99% vozace skutera svrstavaju u ljude kojima to nije stil zivota pa se ni ne osjecaju dijelom te velike obitelji.
Ali to ne znaci da motorist nece stat i pomoc skuterasu koji je u nevolji dok ce rijetko koji skuteras stat i pitat jel treba pomoc motoristi.
tako nekako.....
michelm123:
A iz osobnog iskustva mogu rec da je to tako jer 99,9% skuterasa voze skuter kao i biciklisti bicikl - jer je jeftiniji i brzi nacin prijevoza po gradu i kao takvi nisu u kategoriji ljubitelja voznje na 2 kotaca nego im je to prakticnije. Samim time se ne kvalificiraju u "obitelj" dvokotacnih ljubitelja kojima je zivot bez 2 tocaca nezamisliv i u pravilu visoko na listi interesa
--- Kraj citata ---
ali npr mozes odvratit pozdrav ako vec neko pozdravlja , iz osobnog iskustva govorim ( nemoze se opisat sreca jednog "mulca" kao sto sam ja kad dobije pozdrav od motorista)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju