Posto sam dosta nov na forumu mislim da je doslo vrijeme da i ja predstavim svoj skuter.
Kupljen pod ispravan, ali kalota zavarena na radilicu. Malossi provrtio.
Nova masina stavljena. Vxr200. Odmah je pretrpjela put od 260 km i podnila ga je vrhunski. Radi bez problema. Prosla test. Hvala Alfisti159 za masinu
Inace plastike su ok. Imaju neka puknuca na podnicama. Ali to je to. Ostalo je sve ok.
Falila bravica od sica, ali i to je sredjeno. Bravica pripasana kljucu. Pele na Skalicama odradio posa.
Od dijelova prijasnji vlasnik je promjenio novi termoprekidac, dizna, membrana karburatora (takoder je ociscen i postelan), novi ventil goriva i cijevi, oba zadnja lezaja kotaca nova, nove plocice iza (klijesta stavljena veca, trebaju mi manja tj od starije god, ona crvena, pa ako netko zeli mjenjati?
).
Ja sam promjenio gume, obe, Michelin city grip i prednje plocice.
Za sada sve pribaljeno, osim nekih sitnica (lijevo sjailo od zmigavca). Slijedi sredjivanje. Krpljenje podnica. Bojanje u istu boju jer je ovo katestrofalno obojeno. Jos ce bubrezi ic u ovu plavu ali ne resetke za zrak.
Ugl kombinacija metalik plavo-perla crna-mat crna.
Sve rastavljeno. Ceka se prijatelj da donese materijal za pripremu za bojenje i bojenje, pa se pocima s radom