Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
neos 123:
Ma na san govoria 14 zada naprid 12 ostavit i probat tako po meni mora boljr bit
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
steeef:
ja sam nosace amortizera na rami spustil nize,tak da zadnj kraj nie nis vise u zraku nego sa 12 cola.
ciklisticki nebun nist dobil s tim,al s bitubo amortizerima je druga prica,haha..
nije razlika u novom i starom runneru samo u kotacima,sjediste je nize,cak i cijeli skuter ima nize teziste..
ak bas oces mjenjat,samo iza stavi 13 cola mada nebus nist osjetil da bolje lezi..
Enzo:
runner je malo cudan u zavojima, al jednom kad se naviknes ide on di treba i koliko =D... mislim da s vecim kotacima nebi bilo puno bolje jer je najveci problem u jadnom ovjesu, vilice su za moj ukus mrvicu premekane, a zadnji amortizeri su dno dna, treba stavit neke aftermarket
edit: @bikelover pa da se nema sta slikat vidis da ima masu stvari =D, odma zivne sve ;)
Bikelover:
Nije malo, dosta je za*eban hahah prednje vilice jesu moza malko mekane al meni je ok, zadnji amortizeri, skace mi ko klonan motor kad preden preko naseravne ceste, tipa lezeci policajac (ne kazen bas priko njega nego tog tipa brdo na cesti jer su u nas nikakve) i onda zadnji kraj odleti i osjetljiv je dosta, amortizeri si na pola, znaci ja bi treba jos ''odvidat'' da ih ukrutin jel su stelajuci?
Edit: kaze mi ovaj iz servisa da ce mi trebat i kompjuter drugi ono wtf stvarno??
Bikelover:
Jel stvarno treba drugi komp, to je cdi valjda? :icon_scratch:
Meni je ovo vx sada gore, iman ja i cdi od vxr-a jel on uredu?
Al opet, ako je paljenje od vx-a i vxr-a isto onda bi i cdi treba bit isti i paše jedno na drugo i obrnuto nema logike da od vxr-a ide a vx-a ne ide...svašta, treba mi 100%-tni odgovor jer ako još i to treba kupovat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju