Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 250 R

(1/45) > >>

Bikelover:
Eto u mene još jedan motor, nakon generalke na svom kupljen ovaj i nemam pribijene pare još san dužan starcima pa tek kad prodan vxr mogu ovog počet sređivat. Ukratko o motoru...

S motora je padano, klizalo se bočno, kako se skliznilo motor se privrnia na drugu stranu i klizalo po bubregu i rukohvatu (to je jedino i nastradalo), ne znan jesu li se vilice iskrivile, vjerojatno jesu pošto pri kočenju u okuci ispravlja volan, koliko san uspia na oko vidit rama nije dobila a i nebi trebala pošto nije bia frontalni sudar...U papirima je 125 i gore je mašina od 200 stari tip (pumpa je novi), prije mene je stavljen novi remen, valjci, ploča od variomata ona pozada na radilici, gume, ulje, filter, membrana na karbu i šta ja znam, ja zadovoljan...Naravno meni mora bit da je motor uredan pa da nema problema uvik se nesto sarafa i ispostavilo se da motor nije ima termostat (liti je vozilo al niki dan baš i nije) pa je stavljen i on i motor sad normalno vozi.

Sliek

Iman i plastiku onu do variomata novu sa gumon samo treba skinit dekl i stavit te ovaj krug pozada novi al piše piaggio i ne znan kako se to treba stavit, koliko ja kuzim to se samo nabije, al ode su krugovi veliki i ne može zapet unutra :icon_scratch: a njemu je neko ukra...

P.S barka u pozadini je na prodaju

steeef:
stari model runnera 04. i 05. prije izlaska novog modela su također tvornički imali vodenu pumpu sa SAS ventilom tj ono kaj ti zoveš 'novi tip' zbog strožih euro normi i ekologije..
ima tu posla bome,sretno  :icon_thumright:

Bikelover:
Strugat ce se, bojat ce se, svasta ce se radit al najlipsa mi je serijala, hrapave su dosta dobre pa cu vjerojatno uzet samo nove bubrege a ove glatke idu u sivo, mašina je 2002 godište tj pise na bloku kod kola dole br 2 ii karb je walbro prema tome vjerojatno je krepala stara pumpa pa je ovaj stavia šta je prvo naša tj novi tip...

Ima posla ima, al je kompletna i po meni dobra podloga zbog kategorije  :toothy12: Hvala :notworthy:

karlo-sp:
dobar vxr sretno s projektom  :icon_thumright: ,ps fali ti jedan brisac na prednjoj  vilici

Bikelover:
Tribat ce mi srece e  haha :toothy12:

Ne fali, kako vilica amortizira ostane uvik gore, skrutia se i vise ne cini svoj posal a i da semering piša brisač nebi pomoga ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju