Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
bjelaa:
bankrot prijatelju :) ajde nebrini sad se steef javit da pase :)
Enzo:
od vx-a i vxra cdi kolko sam upucen su isti, a dal ti za 250 treba cdi od 250 morat ce ti reci netko tko je to radio vec ;) znam samo da kutevi paljenja nisu isti na leaderu i quasaru, a to sam bio citao na motori.hr ako nadjem ti posaljem link
btw. ja sam svoje amortizere odvidao do kraja na najmekse, kad ih stisnem su pretvrdi i jos je manje vozljiv i vise osjetljiv na grbe na cesti
Bikelover:
--- Citat: Enzo - 09 Lipanj, 2014, 15:18:20 ---od vx-a i vxra cdi kolko sam upucen su isti, a dal ti za 250 treba cdi od 250 morat ce ti reci netko tko je to radio vec ;) znam samo da kutevi paljenja nisu isti na leaderu i quasaru, a to sam bio citao na motori.hr ako nadjem ti posaljem link
btw. ja sam svoje amortizere odvidao do kraja na najmekse, kad ih stisnem su pretvrdi i jos je manje vozljiv i vise osjetljiv na grbe na cesti
--- Kraj citata ---
Paljenja nisu ista, al zato san ja stavia paljenje od 250, no dali treba i CDI stavljat :icon_scratch: Kaže steeef da onima kojima su stavljali nisu minjali cdi, e sad :dontknow:
Cekaj, odvida ili zavida? Ajmo ovako, ti si stavi da ti je opruga najviše rastegnuta tj onaj dio šta je stišće ide prema gore i tad je on mekši i više amortizira, a šta je opruga više stisnuta tj onaj onaj dio šta je stišće više prema podu onda je opruga stisnuta i tvrđi je? Tebi je ovo prvo? ;D :toothy12:
bjelaa:
je tako je sta ga vise dignes tj rastegnes on je meksi i bolje je kad ga rastegnes do kraja.
Enzo:
eto bjelaa ti je odg. na pitanje =) sto se cdi tice mozda bi trebao probat od 250 ako mozes od koga posudit.. samo onda ti treba i kljuc od istog radi koda.. neznam dal su za 250 postojali bez.. opet glupo je da ja tu lupetam bezveze jer nisam radio swap na 250 nikad mogu se oslonit samo na ono sta sam citao po drugim forumima.. ako steef kaze da ide onda valjda ide =D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju