Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 250 R

<< < (18/45) > >>

Bikelover:

--- Citat: steeef - 08 Lipanj, 2014, 17:21:44 ---sp imq prednju 12 a stražnju 13 cola..dragster ima prednju 11 a stražnju 13 cola...
to mi svakak izgleda bolje nego kak se stavlja prednja već od stražnje...
druga stvar,nije bit krakova i njihovih linija nego jednostavno loše izgleda tak velika felga na prednjem kraju..
na novom vxru ru i tubovi kraći nego na starom,da nebi prednji kraj bil previše u zraku zbog 14 cola felge..
a mislim da je i prihvat kotača na vilici starog modela širi neg na novom pa treba neke podloške ubacivat i tak neš..

--- Kraj citata ---

SP-ova paše na vidu tj na glavčinu?

--- Citat: neos 123 - 08 Lipanj, 2014, 17:41:07 ---A da si zada stavis 14 cola.od nexusa il necega? A naprid ostavis 12

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

A koliko bi ga onda podiglo, meni je cilj da bude vozljiviji po zavojima jer san vozia novog runnera i dosta lagano ide u zavojima i moš se nagnit, a ovaj kad se malo nagneš več ositiš + zbog visine i još malih kola da on lagano šemeti a meni do grana 10 km samo zavoj za zavojen...tako da bili se dobilo išta na vozljivosti sa 13/14 cola zada?

neos 123:
Po mezda i bi cak ak9 bi stavia zada 14 cola trebao bi bit i stavi jos dobre gume i eto

steeef:
mislim da ne pase od spa,zbog to ga jer je srece na njoj vise prema van..
14 cola straga ga bude podigla definitivno.

neos 123:
Steef jel tebi isto 14 cola felga zada na vxr? Jel ga bas toliko puno podigne ja msn da bi bio dobar tako

Bikelover:
Ma lako kako izgleda, nego jel se vozljivost poboljsa? A neka logika ne govori tako, al moze potvrdit samo neko ko to ima...steeef?? :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju