Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 250 R

<< < (17/45) > >>

File 80:
od nrg-a novijeg bolje izgleda,13!

Enzo:
slazem se, ali kako runner nije nikad izasao sa 13" prednjom felgom, bilo bi problema na tehnickom.. a dal fizicki ide bez kemijanja nebih znao..
btw.  @ bikelover svidja mi se sta radis jos kad bis to malo upotpunio slikama i problemima na koje si naisao i tako bilo bi puno bolje i zanimljivije =)

Bikelover:
A sa 13' zada a sprida 12 na šta bi ličilo, al vidia san jedan put na njuškalu stari runner sa novin felgama i izgledalo mi je ok :icon_scratch:

Kužin liniju stari runner ima oble linije, rubove pa tako i felge, a novi ima oštre-kose rubove i liniju pa su i felge takve, sad možda bi čak i smišno izgledalo al ne mogu nac sliku nigdi...

I da, nisan mislia na tehnički, nebi se moglo proc sa vecin gumama ako nisu upisanje u knjižicu?

A nema tu baš čega puno previše slikavat tako da ;D

steeef:
sp imq prednju 12 a stražnju 13 cola..dragster ima prednju 11 a stražnju 13 cola...
to mi svakak izgleda bolje nego kak se stavlja prednja već od stražnje...
druga stvar,nije bit krakova i njihovih linija nego jednostavno loše izgleda tak velika felga na prednjem kraju..
na novom vxru ru i tubovi kraći nego na starom,da nebi prednji kraj bil previše u zraku zbog 14 cola felge..
a mislim da je i prihvat kotača na vilici starog modela širi neg na novom pa treba neke podloške ubacivat i tak neš..

neos 123:
A da si zada stavis 14 cola.od nexusa il necega? A naprid ostavis 12

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju