Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 250 R

<< < (12/45) > >>

Bikelover:
Stiga je karb danas, od x9 250, membrana dobra, uredan jupi :toothy3:

Sutra stiže paljenje, onda još remen i indikator...nego, niko nije da mišljenje za kalotu :icon_scratch:

Al iman jedan novi ''problem'' ! Kako san u strci brci rastavlja za odnit masinu istika crijeva i sad me zbunjuju crijeva šta se pospajaju u glavu od antifriza...Vxr glava je imala 2 pipca u glavi, na jednoga je iša ovaj šta ide gore iz posudice i spaja se na glavnu cijev, taj je iša u pipac do prirubnice gore, 2 su išla iz karba, jedan ide na razdjeljak od termostat a drugi je iša u pipac koji se nalazia sa desne strane glave ispod tog plastičnog razdjeljka, kako sad to riješit??

steeef:
kalota je i jedna i druga ok..
ova crijeva od karba ne spajas,za vodu..
a ovo kaj ide sa posudom treba zacepit i toe to.

Bikelover:
Steeef, da tebe nema ja ne znan šta bi :dontknow: Jedino ti bacis pogled na ovu (ne)zanimljivu temu :toothy3:

Al baš san reka, sve cu začepit ko ih j*be i dođen ode pa pročitan tvoj post, srce mi odma na mistu hahah :toothy12:

neos 123:
to ti mislis dome pregledam ja nego sta cu komentirat kad se nerazumin u te masine ja promatram  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

bjelaa:
ja bi ti prika rado pomoga da znan :) ja i neos smo na tribinama i navijamo :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju