Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
neos 123:
takoe...kad sastavis onda jedan dan do st na kavicu obaveznoo
steeef:
--- Citat: Bikelover - 06 Lipanj, 2014, 18:05:38 ---Steeef, da tebe nema ja ne znan šta bi :dontknow: Jedino ti bacis pogled na ovu (ne)zanimljivu temu :toothy3:
Al baš san reka, sve cu začepit ko ih j*be i dođen ode pa pročitan tvoj post, srce mi odma na mistu hahah :toothy12:
--- Kraj citata ---
tak sam napravil na već par mašina koje su swapane na 250 cc i toe to :icon_thumright:
tu sam doma pa pogledam temu :icon_biggrin:
Bikelover:
Ljudovi hvala svima onda koji prate i steeef tebi :notworthy:
Sutra ili u ponedeljak iden do ovega u servis u gradu da uzmen novi remen, 630,00 kn :angry7: i valjci 150 al iman od vxr-a valjke, to su 10 ili 11.3?? I iman neke zelene od nexusa 250, sad koliko su ti grama nez, to će štefek znat ahah, i odma če mi tamo stisnit magnet, variomat i zada točak na pištolj da san na miru i onda montaža, ulje novo, filter i svjećka (od vxr-a pretpostavljan ne paše tj nije ista toplinska vrijednost) iii paljenje ako bog da :toothy9: :toothy12:
steeef:
kakve rolice misliš kupovat?
vxr rolice su plave i teže 10.7 gr.. 20.9x17
250 rolice su zelene i teže 11.3gr.. 21x17 (to su te kaj si dobil,probaj njih prije nego kupiš neke koje ti budu na kraju stajale doma :P )
palit ga nikad nemoj bez variomata i da nisi to sve stegnul kak treba..
Bikelover:
Nisan mislia rolice nego ostavit te za početak da mi budu orijentir točno zbog tega šta si reka ;D Plave su bile u vxr-u!
Al mašina je stavljena na lakši kostur tako da vjerojatno budu trebale teže za početak i ako ide malo sporije nema veze, ionako ne mislin vozit 140 negdi di to ne mogu :toothy12:
Da, zato i nosin u njega, odma cu uzet remen i da on to sve stegne da mi je mirna duša :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju