Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
Bikelover:
Ma ništa ja govorin gluposti, uglavnon, mašina je je sad na svome mistu baš da ne dira ništa, rama proturpijana, sve u svojim granicama...Sad možemo čekat ostale gluposti koje dolaze za 2-3 dana i onda mi treba indikator temperature samo :laughing6:
bjelaa:
Samo naprid ,bas me zanima kako ce ovo ici :)
Bikelover:
I mene isto ;D Vario od nexusa je stiga danas, remen jel ide od vxr-a mislin kratki je blok i trebalo bi bit isto da opet to ne moran kupovat jos :toothy3: Kvacilo ide od vxr-a jer je ko novo, karb je isto na putu ili sutra ili u subotu je u mene i magnet sa namotajima i onim federom cim vec sta se zakaci za pumpu vode u subotu također...onda samo taj je*eni indikator :angry9:
Eto čisto da se vidi napredak
P.S - znan da treba stavit oprugu na nogaru
Edit: Da pitan odma, koja gramaža valjaka bi bila poželjna za ovu kombinaciju?
steeef:
remen od vxra je kraći,to ti treba svakak za 250cc mašine kratki blok..
ak je sve serijsko na prijenosu,rolice za 250cc mašine su 11.3 gr,tebi možda i malo teže budu trebale zbog manjeg stražnjeg kotača.
Bikelover:
Oh son of a bič sigurno je jeftin sad opet novi remen :sad1:
Ja san uz ovaj vario dobi neke zelene valjke, koliko je to grama?
I kalota je dobra, ali ide pre lagano po meni na radilicu, i onda san donia od vxr-a kalotu koja je isla na vxr-ovu radilicu onako srednje teško i ona isto tako lagano ide na ovu radilicu, a radilica i zubi ko nova, i možeš minimalno cimat kad skroz stavis unutra kalotu onako ima lagani luft kao ne amo tamo nego, ono, ako je u svakoga tako znat ce se o cemu prican, ako nije :dontknow: Al zubi na kaloti i na radilici su odlični i kako ide tako lako :icon_scratch:
Na koliko se steže zadnji točak tj ona matica van dekla na prijenosu te variomat sam?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju