Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
Bikelover:
Kljuc i bravica...a posudit u nekoga mogu za 500-600 kn :toothy12:
Steeef kaže da ide, nadajmo se da je u pravu :toothy9:
Kjaj:
napredujes. jos malo pa gotovo. ;D
Bikelover:
http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=172563.0
Ode pišu malo o temu da su crne kutije iste :toothy12: ALI, od VXR-a da paše (doduše nije spominjat vx), ali rečeno mi je da u vx-a i vxr-a nije isti cdi, e sad, probat ćemo sa vx-ovim pa prebacit vxr-ov ako ne bude tilo radit, al sta je najgore da se može dogodit ako nije ispravan? Nece upalit ili ;D
ivek_sr:
momci sve je isto što se tiće cdi-a i isti je i na 250 i instalacije mogu ostati iste. ak je cdi neispravan nemaš iskru. cijela priča
Bikelover:
Zapelo je, jebe me ova strana od magneta fenomenalno ali sad san stvarno više živčan! :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
Trebaju mi informacije od gluposti pa ako ko zna pomoglo bi;
-Debljina, vanjski i unutarnji promjer podloške ispod matice radilice od magneta!
-Dužina imbus vijaka (onih 6 komada u magnetu) znači od glave pa do početka navoja i cijelog imbusa te dali dolazi podloška i kakva ispod, te čvrstoča ako piše, znači ono tipa 5.8-8.8...
Eto, fali mi to da znan koje ču uzet, u nas nema poviše 8.8 a ovaj iz servisa kaže da bi bilo dobro 12.9 ili nešto tako bla bla (nikad nisan vidia toliko velike brojeve) ali ako postoji, to treban kupit (naravno nema toga u ovoj vukojebini) i nema podloške ofc a servis sumnjan da ima ko i imbuse iako cu to provjerit...iii onda još samo treban indikator temperature a to moran narucit jer me ovaj jebe teško mu otić 15-20 km (naravno placan bengu i dijelove) da stavi ujutro na katamaran da mi dođe odma pa me sad tu ovo ono :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju