Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG DD par pitanja

<< < (7/11) > >>

efz:

--- Citat: Rossi - 19 Kolovoz, 2008, 13:56:21 ---onda vuce negdje fals zrak ...nema sta drugo biti ako je sve zamjenjeno i nastimano ha ja ....prirubnica,blokovi...ali skuter je nov pa bi izbacio ovo da vuce fals zrak na blokovima...

--- Kraj citata ---

Hvala , sugerirat ću im pa nek pogledaju , jer mi se ćini da nisu baš neki majstori

efz:
Ja ne vjerujem,u servisu promijenili sve što se dalo al motor se opet gasi i dalje,kažu da će još probat vakum pumpu promijenit pa budu vidli,još samo ćekam da mi vele da je to normalno kaj se tak gasi,nemogu vjerovat više!!    :mad0260: :kipi: :mad0260:

efz:

--- Citat: efz - 20 Kolovoz, 2008, 15:38:26 ---Ja ne vjerujem,u servisu promijenili sve što se dalo al motor se opet gasi i dalje,kažu da će još probat vakum pumpu promijenit pa budu vidli,još samo ćekam da mi vele da je to normalno kaj se tak gasi,nemogu vjerovat više!!
--- Kraj citata ---

Evo javili iz servisa , mijenjali i vakum pumpu i ništa!  :icon_scratch:

stark1:

--- Citat: efz - 20 Kolovoz, 2008, 17:37:06 ---
--- Citat: efz - 20 Kolovoz, 2008, 15:38:26 ---Ja ne vjerujem,u servisu promijenili sve što se dalo al motor se opet gasi i dalje,kažu da će još probat vakum pumpu promijenit pa budu vidli,još samo ćekam da mi vele da je to normalno kaj se tak gasi,nemogu vjerovat više!!
--- Kraj citata ---

Evo javili iz servisa , mijenjali i vakum pumpu i ništa!  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
pa sta ako se gasi dok je topao das mu malo gasa i nece se ugasiti..

efz:
Nikom se to ne dešava kolko sam skužio pa nebi htio ni da se moj skuter gasi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju