Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG DD par pitanja
veka84sb:
--- Citat: efz - 20 Kolovoz, 2008, 17:57:57 ---Nikom se to ne dešava kolko sam skužio pa nebi htio ni da se moj skuter gasi!
--- Kraj citata ---
Desava se ...moj bi se vjerojatno ugasio da ga ostavim cca 2 min u mjesu jer mi je ler na minimimu,bas cu sutra probati...
veka84sb:
Ma ja i dalje mislim da je samo stelanje karba u pitanju .. da je vakum ne bi palio ,dobivao gorivo... da vuce zrak ne bi ti s njim nabrao 90km/h ,da je cok to bi se vidjelo po boji svjecice i potrosnji.....itd....
3alfa3:
--- Citat: veka84sb - 20 Kolovoz, 2008, 23:46:24 ---Ma ja i dalje mislim da je samo stelanje karba u pitanju ..
--- Kraj citata ---
Potpis. Ko tvrdi drugacije - njemu ne dat ni oprat skuter, a kamoli dirat po njemu...
efz:
--- Citat: veka84sb - 20 Kolovoz, 2008, 23:46:24 ---Ma ja i dalje mislim da je samo stelanje karba u pitanju .. da je vakum ne bi palio ,dobivao gorivo... da vuce zrak ne bi ti s njim nabrao 90km/h ,da je cok to bi se vidjelo po boji svjecice i potrosnji.....itd....
--- Kraj citata ---
Stelaju ovi u servisu vec cetvrti dan i nikako da nastelaj,lik tvrdi da je dobro nastelo karb,cak je i drugi stavljao i stelao,kao danas ce probat vratit staru diznu jer je nakon skidanja blokade stavio 64,pa kao ak se onda nece gasit veli da je onda to sve normalno zbog vece dizne jer kao dobije malo vise goriva pa je moguce da se zaguši!? :icon_scratch:
Mogu oni meni svasta pricat kad se ja ne kuzim,ak nece nista rijesit evo ak ima ko volju moze probat postelat,placam cevape i pivu! :help:
veka84sb:
Joj ,nisam stigao kupiti dizne 64 pa sam vozio na 70 i nisam imao te probleme tj nisam imao nikakve probleme sve je bilo super samo malo vise guta goriva.... tako da ono previse goriva ne treba komentirati. Onaj tko zna postelati moze staviti i 80 radit ce mu samo potrosnja ce biti jako velika!
Joj sto spomenu cevape sada sam gladan :toothy3: ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju