Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG DD par pitanja

<< < (6/11) > >>

Rossi:

--- Citat: dhorvat2 - 19 Kolovoz, 2008, 13:01:44 ---
--- Citat: 3alfa3 - 13 Kolovoz, 2008, 11:55:28 ---Na karbu imas serafic ler gasa koji na sebi ima feder i stoji tocno na sredini karba. Kad ti bude skuter potpuno zagrijan, njime podesi okretaje u leru na 1800.

--- Kraj citata ---

Zašto baš 1800? Neka propisana vrijednost ili odokativno?

Zanima me pa pitam. Meni se sad vrti na 2500 na serijskom spuhu, inače na 1600 sa ZX-om.

--- Kraj citata ---
zato sto kad ga nastimas na 1800 rpm da radi ,onda ti u bilo kojim ulslovima hladan/vruce ...nece se ugasit...barem nebi trebo...sve ispod toga ili ce radit npr kad je hladan prenisko i ono ko podje se ugasit ili slicno...zat se nastima 1800 i uvijek ima ok obrtaje  i nece se gasit...

efz:

--- Citat: Rossi - 19 Kolovoz, 2008, 13:36:04 ---
--- Citat: dhorvat2 - 19 Kolovoz, 2008, 13:01:44 ---
--- Citat: 3alfa3 - 13 Kolovoz, 2008, 11:55:28 ---Na karbu imas serafic ler gasa koji na sebi ima feder i stoji tocno na sredini karba. Kad ti bude skuter potpuno zagrijan, njime podesi okretaje u leru na 1800.

--- Kraj citata ---

Zašto baš 1800? Neka propisana vrijednost ili odokativno?

Zanima me pa pitam. Meni se sad vrti na 2500 na serijskom spuhu, inače na 1600 sa ZX-om.

--- Kraj citata ---
zato sto kad ga nastimas na 1800 rpm da radi ,onda ti u bilo kojim ulslovima hladan/vruce ...nece se ugasit...barem nebi trebo...sve ispod toga ili ce radit npr kad je hladan prenisko i ono ko podje se ugasit ili slicno...zat se nastima 1800 i uvijek ima ok obrtaje  i nece se gasit...

--- Kraj citata ---

Meni je bio naštiman na 1800 okretaja , pa probali i na više,al to nije riješilo problem koji imam

Rossi:
neznam onda sta da ti kazem...da ne vuce gdje fals zrak ? na karbu,prirubnici,blokovima?otidji na servis i gotovo..

efz:

--- Citat: Rossi - 19 Kolovoz, 2008, 13:43:29 ---neznam onda sta da ti kazem...da ne vuce gdje fals zrak ? na karbu,prirubnici,blokovima?otidji na servis i gotovo..

--- Kraj citata ---

Kao što sam već pisao,skut je u servisu par dana,mjenjali karb,mjenjali čok i sve isto,sad čekaju da im se javi neki mag iz Splita pa će vidjet šta dalje,meni malo smiješno al nemogu si pomoć!  :dontknow:

Rossi:
onda vuce negdje fals zrak ...nema sta drugo biti ako je sve zamjenjeno i nastimano ha ja ....prirubnica,blokovi...ali skuter je nov pa bi izbacio ovo da vuce fals zrak na blokovima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju