Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG DD par pitanja
veka84sb:
To se desava jer ga ostavis kako si napisao par minuta da radi na mjesu u leru... to ti je zbog ulja koje se skupi i ne sagori ,tj bude ga previse ,zato ti i trokira kada kreces vjerojatno jako i zadimi..... Nema ti skut sta raditi upaljen kada ne vozis po nekoliko min na leru , da izbjegnes to malo moras povecati broj okretaja znaci turirati u mjestu da spali taj visak ulja sto se nakupi.... Pretpostavljam da se drzis onoga zagrijavanja prije voznje , e pa ne zagrijava se par minuta pogotovo ne kada je ljeto ,proljece..... skuter se prije par sekundi i lagano se krene ,ne odma pun gas ,nakon par ulica ili 1-2 min(ovisi serijala ili ne) voznje deri koliko te volja.
FaN:
...ne drži ti minimum...imaš ispod sica kotačič kojim to možeš namjestiti, ako ni tako ne možeš , onda u servis ....
3alfa3:
Na karbu imas serafic ler gasa koji na sebi ima feder i stoji tocno na sredini karba. Kad ti bude skuter potpuno zagrijan, njime podesi okretaje u leru na 1800.
veka84sb:
Ma evo nasli smo sta nije stimalo ,serviser stavio diznu 64 a nije sklonio lizic na zlazu u karb.....
efz:
Evo mene opet,odfurao sam motor u servis i nikako nemogu ustanovit zašto trokira i gasi dok se lagano ugrije kao što sam več ranije opisao,promijenili su čok ništa,zamijenili su i karburator i opet ista priča,sad mi kažu da čekaju odgovor iz piaggio centra split i kad dobe odobrenje da budu onda promijenili kompletnu elektroniku,zbilja više ne kužim u čemu je problem,jel imao netko sličnih problema?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju