Pozdrav. Skuter je yamaha aerox. Dakle ostajao mi je bez vode neko vrijeme i pregrijavao se, pregrijao se par puta, nakon sto bi nadolio vodu ali nisam skuzio da voda curi, jer bi ga ostavio par dana pa opet vozio i onda se nije nista ni vidilo.
Uglavnom, skinuto je sve dolje, masina je na stolu. Inace na njemu je dr evo kit bio, koji je presao jedva 5000km.
Ono sto sam primjetio je da je voda curila unutar magneta, dakle ispod vodene pumpe, gdje je onaj osigurac tu je cini mi se curilo, zasto neznam, i sada je sve unutra kao ruzinavo. Neznam dali je stigla voda do radilice, i trazim sad savjet sta da radim, dali da zamijenim lezajeve radilice ili mozda cak cijelu radilicu(sto mi je prevelik trosak). Isto tako otisao je dihtung glave te je i tu pustao vodu, vjerojatno zbog pregrijavanja, te su se raskrabile one dvije vide od termostata i ona druga ne znam za sto sluzi. Dali ih uopce ima kupit posebno dakle dihtunzi i te dvije vide? Navoji na glavi su u redu i glava, klip i cilindar su kao novi bez riseva ikakvih.
Moze neki savjeti sta mi je ciniti?