Tehnički kutak > Tuning skutera
gdje kupiti
Luka 0101:
--- Citat: Antares - 07 Kolovoz, 2008, 14:35:49 ---ma ne muci me tolko auspuh.
Alfa je rekao da stavim 6.1g pa cu te i staviti jer sam vec citao na forumu da su ljudi zadovoljni s njima (u tom slucaju onda nebi stavio ove s leovinca).
A što se tice ovog multivara? Ne kuzim kako 2000 nije za 50ccm. Siguran sam da sam citao vec na forumu da ljudi namjeravaju staviti 2000 na 50ccm...
--- Kraj citata ---
frajer prica gluposti... pola foruma ima multivar2000 na 50-icama
Antares:
Zvao sam sad piaggio u vukovarskoj da vidim kaj oni imaju za reci u vezi multivara i covjek mi kaze da se zove multivar2000 hehe
Onda cu kupiti multivar, rolice, diznu i filter u piaggiu da mi oni stave to odma na prvom servisu, a auspuh vjerojatno u ingkart-u jer je on uvoznik koliko sam shvatio.
Jel ce bit kakvih problema ako se otpeljam od piaggio servisa sa svim tim dijelovima, ali sa serijskim auspuhom dok ne stavim leovince i one federe sto dodu s njim? (Dakle ove rolice sto dodu s auspuhom ne stavljam jel?)
EDIT:
Baš sam na jutubu malo gledao video sa auspusima da vidim kako se koji cuje.
Moram priznati da me yasuni r najviše oduševio. Zvuk nije preglasan, a dosta je dublji od ostalih. MHR replica mi se cini dosta glasnom, a zx kao da prdi...
dino gp1:
--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2008, 01:52:54 ---
lol koje navlacenje, ti serviseri su stvarno g#vn#
samo sa spuhom ces osjetiti razliku, prvo stavi spuh, onda ako hoces drugi vario, a onda kit, samo tim redom i nikako drugacije :icon_thumright:
a tuning base...spuh 1000, gus kit 1200-1300, multivar npr. 500kn, role, dizna, federi...200 = 3000kn znaci za ruke jos 2,5tkn zanimljivo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nemogu vjerovati, meni je stavio spuh, multivar za 60kn a uz to prvi servis 200kn + skidanje blokada ( spuh nije rezo jer sam stavio malossi) 160kn!
--- Citat: SlowRider - 07 Kolovoz, 2008, 14:38:43 ---
--- Citat: Antares - 07 Kolovoz, 2008, 14:35:49 ---A što se tice ovog multivara? Ne kuzim kako 2000 nije za 50ccm. Siguran sam da sam citao vec na forumu da ljudi namjeravaju staviti 2000 na 50ccm...
--- Kraj citata ---
U pravu si sto se tice multivara :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Taj koji ti je rekao da multivar 2000 nije za 50ccm nema pojma o skuterima i nemoj da ti on štela skut! Ti ga odma stavi sa spuhom i nečeš imati rupa u ubrzanju!
--- Citat: Antares - 07 Kolovoz, 2008, 19:50:30 ---
Baš sam na jutubu malo gledao video sa auspusima da vidim kako se koji cuje.
Moram priznati da me yasuni r najviše oduševio. Zvuk nije preglasan, a dosta je dublji od ostalih. MHR replica mi se cini dosta glasnom, a zx kao da prdi...
--- Kraj citata ---
Možda ti je i bolje uzet mhr replicu jer će puno bolje raditi sa kitom (u slučaju da ga jedan dan staviš) zvuk ti je jačine odprilike kao i zx-ov ali meni puuuno ljepši jer ne prdi!
Antares:
A što se tice ovog?
1. Jel ce bit kakvih problema ako se vozim koji km od piaggio servisa sa svim tim dijelovima (multivar, dizna, rolice...), ali sa serijskim auspuhom do druge radnje di cu stavit auspuh?
2. Neznam tocno sto su te rolice i gdje idu. Dakle ako ja uzmem 6.1g rolice, one koje cu dobiti sa spuhom se ne stavljaju jel?
Ili se stavljaju jedne rolice na jedno mjesto, a druge na drugo?
3. Koliko sam skuzio Yasuni R nema u HR ducanima, ali ima u sloveniji. Zanima me jel bi mogao njega mozda staviti i gdje ga ima u sloveniji te koja je cijena (negdje sam procitao da bi trebao biti oko 1400kn)? Jeli problem auspuh sam staviti?
igor.sb:
ajmo sad jednom za svagda
multivar (2000) je malossijev vario SAMO za PIAGGIO masine ne bitno koje kubikaze (50-500ccm)
1. nema veze sto ces voziti samo sa multivarom, al onda dok ne kupis spuh vozi sa rolama koje dođu uz njega, a kad stavis rezu onda cca 6g
2. role su role nalaze se u variu :toothy11:, da kad budes imao spuh onda stavi te 6,1 u multivar, ove koje dobijes sa spuhom su predviđene za srijski vario na multivar
3. da nema yasunija kod nas, mozes naruciti preko hac-a ili black roxa ovdje sa foruma, jedan od slovenaca nije bas pouzdan , nije problem spuh staviti sam :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju