Tehnički kutak > Tuning skutera
gdje kupiti
Antares:
--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2008, 22:06:19 ---1. nema veze sto ces voziti samo sa multivarom, al onda dok ne kupis spuh vozi sa rolama koje dođu uz njega, a kad stavis rezu onda cca 6g
--- Kraj citata ---
Ok kuzim sve. A jel bum mogao sam stavit te druge rolice?
igor.sb:
ne, 5 min posla
poslidat sve sarafe s dekla, skinti deklo, odsarafiti maticu od varia, skinut ventilator, vario, zamjeniti role, i sve vratiti kako je bilo
najveci problem je kako odsarafiti maticu, pistoljem, blokiranjem varia uz pomoc zubaca na ventilatoru, blokiranjem samo varia necim itd....ako budes to u servisu onda ce oni to na pistolj najbrze ali nije i najbolje
Antares:
vjerojatno cu sljedeci ili onaj drugi tjedan napraviti tih 1000km jer ovih dana imam puno posla (sto znaci i vise love za neki auspuh :D)
Hvala svima na savjetima, a posebno Igoru i Alfi
3alfa3:
Skupi sve potrebne dijelove i ugradi ih odjednom.
Do onda nemoj skidat blokade jer ces se blokada rijesit stavljanjem dijelova i usparat nesto novaca koje bi ti u servisu uzeli za skidanje blokada.
Antares:
to bi znacilo da se ove druge 2 blokade sto nisu u auspuhu micu stavljanjem tih novih dijelova?
Posto su mi rekli da u servisu ne stavljaju auspuhe koji nisu kupljeni kod njih to bi znacilo da bi morao kupiti MHR... mozda onda to i napravim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju