Tehnički kutak > Tuning skutera

gdje kupiti

<< < (3/11) > >>

veka84sb:
Vidi promjenom seriskog auspuha ces dobiti i ubrzanje i krajnju brzinu ,samo treba staviti odgovarajucu tezinu rolica i jace opruge na kvacilo ,a to sve dobijes u kompletu kada kupujes zx....samo nisam siguran koju tezinu rolica trebas a koju ces dobiti. Razlika je jako velika i osjeti se, ma sta ti serviser rekao!

Mislim da su rolice oko 5.2 g za serijalu i crvene oprugice na kvacilu. Prijatelj mi ima malo tvrdje zute i dosta mu visoko hvata ali jako ljepo ide.

SlowRider:

--- Citat: Antares - 07 Kolovoz, 2008, 12:42:57 ---Leovince auspuh nemaju, nego imaju nekakav Malossijev za oko 1700kn.

--- Kraj citata ---
To je malossi mhr replica auspuh, daje dobre performanse na serijskom skuteru, ali je skuplji za 100€ otprilike od ZX-a

--- Citat: Antares - 07 Kolovoz, 2008, 12:42:57 ---I da, opet mi je rekao da sa auspuhom necu nista dobiti osim vece potrosnje i motora koji dreči. Poštujem njegovo mišljenje, al opet nemogu ne obazirati se na članove foruma koji su svi redom zadovoljni performansama nakon promjene spuha...
--- Kraj citata ---

to njegovo misljenje sam cuo nekoliko puta dok sam bio u toj trgovini.

igor.sb:
ocito ne zna nastelat spuh na 50ccm pa je zato i uvjeren da se nista ne dobiva

antares...uopće ga nemoj slusat sta prica  :dontknow:

Antares:
ma ne muci me tolko auspuh.

Alfa je rekao da stavim 6.1g pa cu te i staviti jer sam vec citao na forumu da su ljudi zadovoljni s njima (u tom slucaju onda nebi stavio ove s leovinca).

A što se tice ovog multivara? Ne kuzim kako 2000 nije za 50ccm. Siguran sam da sam citao vec na forumu da ljudi namjeravaju staviti 2000 na 50ccm...

SlowRider:

--- Citat: Antares - 07 Kolovoz, 2008, 14:35:49 ---A što se tice ovog multivara? Ne kuzim kako 2000 nije za 50ccm. Siguran sam da sam citao vec na forumu da ljudi namjeravaju staviti 2000 na 50ccm...

--- Kraj citata ---

U pravu si sto se tice multivara  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju