Tehnički kutak > Tuning skutera
gdje kupiti
Antares:
ok hvala puno, sad bar znam što tocno trebam
probat cu da mi u servisu oni to stave jer nebi htio izgubit garanciju.
Ako cu se moci ikako protegnuti probat cu, ali tesko. Mislim da bi i s ovom prvom kombinacijom sto si naveo bio zadovoljan s obzirom da nemam toliko iskustva u skuterima još...
EDIT:
eh da sto se tice:
"-izvaditi mesingani limic iz karba i maknuti gumenu lulicu iz airboxa (gdje zrak ulazi u airbox)"
Pretpostavljam da su to dvije blokade (tako mi se bar cini jer dok sam citao forum mislim da je za runnera pisalo da su to dvoje + ona u spuhu blokade). Kad se u servisu nakon 1000km micu blokade oni maknu sve 3 jel?
veka84sb:
Gumena cijev nije blokada ali limic je ,samo sto je sa skidanjem limica potrebno postelati karb tj staviti vecu diznu . E sada dali ce ti to oni napraviti nitko ti nemoze garantirati. U Nekim servisima sve skidaju a u nekima ne ,ovisi jel im se radi ili ne.... Zato kako su ti vec drugi savjetovali prati malo po forumu i sam uci jer je to jedini nacin da se nesta kvalitetno napravi.
Antares:
bio sam danas do pescenice u skutermoto i stanje je ovakvo:
Što se tiče blokade, oni skidaju sve 3.
Leovince auspuh nemaju, nego imaju nekakav Malossijev za oko 1700kn.
Covjek mi je rekao da Multivar2000 nije za 50ccm nego za 200ccm, ali da ima i multivar za 50ccm.
Dakle imaju sve dijelove osim auspuha. Auspuh bi trebao negdje drugdje uzet.
I da, opet mi je rekao da sa auspuhom necu nista dobiti osim vece potrosnje i motora koji dreči. Poštujem njegovo mišljenje, al opet nemogu ne obazirati se na članove foruma koji su svi redom zadovoljni performansama nakon promjene spuha...
Di bi bilo najbolje kupit leovince?
Što nije RR bolji od ZX?
stark1:
rr ti se vise neproizvodi...i savjetujem ti da te servisere neslusas...ocito nemaju pojma...uzmi si zx...i ja cu si ubrzo kupiti
PROOF:
ajd mi nadi jednog clana foruma kojemu skut nije isel bolje nakon kaj je stavil spuh...i postelal naravno... :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju