A Kranjčara mi nemoj spominjat. Previse razvikan, trom, spor i u vecini slucajeva izgubi loptu. Slucajno je bio tamo, naletila mu lopta i dao je gol. On po meni pojma nema o nogometu...
Jel ovo potrebno uopće komentirat?
Kranjčar je tata. Imao je dosta nesreće tijekom karijere tipa što nije bio pristalica Mamića pa je malo stagnirao u Dinamu, pa malo u Hajduku stagnirao. Pa kad je igrao za Totenham tamo se krenuo razvijati Bale na istoj poziciji. Problemi sa viškom kila i općenito što mu je sada veći prioritet novac nego napredovanje u karijeri.
Al bilo kako bilo on je najveći tehničar u reprezentaciji. To je zasigurno. I takav igrač je potreban u svakom slučaju.
Jel recimo da je naš Strinić naletio na onu loptu protiv Belgije i poklopio je kako naš Strina zna poklopit (
) tek bi onda vidio "razliku između zlata i srebra", kako bi rekao Mišo Kovač
....osobnno ni Štimac ni Mamić mi se ne sviđaju,ali zar nije taj Štimac htio nedavno rušiti tog istog Mamića i imao podršku jakoooooo puno ljudi koji su se nadali da razojnik može prekinuti dominaciju Mamića i naravno Dinama. Eh da je uspio bio bi Heroj tih ljudi . Ipak razbojnik ostaje razbojnik i ljudi su se razočarali u njega ,pa onda i reprenzetaciju kako ti kažeš i dominaciju Mamića i Dinama. _ebiga Štimac je ipak naletio na većeg razbojnika......
Možeš ti otići sa sela, ali nemože selo iz tebe, kako bi se reklo u narodu
Šta je najtragičnije na sudu je priznata da je ona čuvena sjednica bila nezakonita i trebala je bit poništena. Međutim Štimac je povukao tužbu, okrenuo leđa svim dotadašnjim prijateljima (ponajprije Brlekoviću) i pripojio se Mamiću.
Vidi se da smo je#eni Balkanci
...ali nije samo stimac kriv, kao sto je netko rekao,cats izuzetcima,mandji i modricu prvenstveno,cak mi je i kovacic odlican,bori se..ali ostatak ekipe je zak**ra*
Kriv je isključivo Štimac.
Nemožeš ti igrače posložit s brda s dola i očekivat ako svako bude borben da ćeš dobit utakmicu. To tak neide
Onda nebi bilo razlike između Kljune i Murinja.
Nemogu ja uzet poštara s ulice i postavit ga u nuklearni centar i očekivat nekakve rezultate od njega ma koliko on god bio borben, on je limitiran na toj poziciji, ako me razumiješ?
Al samo da se osvrnem na izjavu komentatora protiv Belgije: "Belgijci su svjesno preuzeli rizik ostavivši Vrsaljka samog na desnoj strani!"