tak gleda većina privatnika.. ja sam doduše radio to za dosta više love, za 2200kn vjerojatno ne bih.
možda i bih, tko zna, jer odrastao sam sam, bez roditelja i nisam nikad birao poslove, jer nisam imao vremena birati, bio sam gladan..
to je stvar koju vi koji imate roditelje koji su vas podigli i dobar početak, mogućnost završavanja fakulteta, dobrog posla, itd, nemožete vjerojatno shvatiti..
kad sam bio u prvom srednje za užinu sam imao samo četvrt crnog kruha, dečki koji su imali para pitaju me kak to da ne jedeš sendvič nego samo kruh, ja sam rekao, nemam novaca, a oni : haaa?? ne shvaćaju ljudi što to znači imati samo 5kn i da je to novac koji ti sveukupno imaš na raspolaganju.... to je ko da današnjem političaru koji ima plaću 20000kn plus mito ideš objasniti kako ti preživiš sa 3500kn.. on to ne može shvatiti..
koliko mladih ima iz rastavljenih brakova, čije mame rade za siću onda mora i sin potegnut bilošto da se plate režije..
ili imaš doma tatu alkoholičara i kockara koji sve novce potroši pa moraš isto tako raditi za golo preživljavanje..
sve su to situacije u kojima se vi tatini sineki niste nikad našli, fala bogu i nebudete, to ne želim nikome..