Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Sachs SpeedForce 50(ningbo longjia LJ50QT-K(2))

<< < (7/9) > >>

ziggysb:
Servis ovlašteni zaboravi,jer ono što sam vidio kod njih (reklamacije ljudi,sporost,izbjegavanje, nestručnost) me je i prisililo da sam održavam skut.150 kuna baciš a ništ ti nepoprave,Ja sam barem danas oprao usput filter i našprico da silikonom.Eventualno kod Zdenka u Brodu (al naravno da gabaš on radi).

2TDottore:
ak nekog ubrzo ne nadjes da ti sredi tu pumpu najbolja varijanta bi ti bila ta kaj ti je rekao robert da skines pumpu dolje i radis sam mjesavinu 2,5% i siguran si i neces imat problema jer ovak se vozit je katastrofa.

ziggysb:
Mislim da sam riješio problem,najvjerovatnije da se uštopo auspuh.Natočio sam ga i potrošio pola rezervara full gas na otvorenoj cesti,pa malo downhilla,uglavnom iza mene je bio vatromet(sumrak) koliko su iskre špricale iz auspuha.Zažario sam fino auspuh  :toothy3: i pušenje je stalo.Predpostavljam da se zbog većeg tvorničkog omjera i slabe(loše , a mislim na svoju ženicu) vožnje zamastio katalizator i još pogoršao rad karburatora.Tome govori u prilog da sam ja vozio motor prvih 500-600 km ,onako na nož,nije ništa pušio.
A žena do trgovine i nazad,paljuckanje ,pa uvijek na pola gasa jer ima 53 kile pa motor poleti s njom a nije neki vozač(već je triput pala).
Možda je tome pomogla i blokada jer kada ga stisneš nizbrdo na 60 se ono kao ugasi,pa pukne ,sam koči mašinom, na ravnom ko' da se teli.. :sad1:

Malo sam se užario..

2TDottore:
super.ak je bila stvar samo u zastopanom auspuhu to ti je stvarno ispalo najbezbolnije i bez troskova. :icon_thumright:

robert:
i ako ti treba koja plastika od lune 50 vision onda javi! jest da su orange ali nigdje popucale! ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju