Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Sachs SpeedForce 50(ningbo longjia LJ50QT-K(2))
ziggysb:
E da htio sam vam još reći da slobodno (oni koji imaju Lu/SA) počupajte filtere za gorivo(na crijevu a ne u karbu) jer pucaju i mrežice unutra nusu ničim pričvršćene!
Mislim možda je samo kod mene ali filter je 12 kuna ,a meni je usto neispravan filter začepio onaj u karbu! :toothy10:
ziggysb:
Pozdrav! Opet mi je riknuo aku danas ,malo sam pogledo u papirima i piše da je za motor potreban aku od 6Ah a u njemu je 3Ah.Majstor u servisu(trgovini) mi je rekao da nikada jači nisu niti stavljali u Sachsa te da sa svima dođe isti ,i da da moram pažljivo puniti sa posebnim ispravljačem cca 0,8A .Dva dan u garaži sam ga ostavio na toplom ,kratko alnasovao,vozio bez svjetala i treći dan vrlo malo struje.Nisam mjerio ali hoću kada ga napunim (imam profi unimer ).Malo sam čitao topice o akumulatoru i vidio da je to izgleda standardna stvar.
Aku je nekakav Prezident MF tako da kiselina i ostalo mogu zaboraviti.Tražio sam novi jer je ovaj još 1 mj u garanciji ali tvrde da aku ili možeš napuniti ili ne!
Kako vi punite i s čim?
R@kija:
di ima za kupit filter benzina za skutove i na koko se KM mjenja... :dontknow:
ziggysb:
Svaka Inina pmpa ili bilo koja druga ti drži filtere!
ichko:
Moze li neko objasniti kako se steluje pumpa od ulja,iz ovoga do sad napisanog nisam uspio svatit... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju