Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Sachs SpeedForce 50(ningbo longjia LJ50QT-K(2))
ziggysb:
Pozdrav svim članovima!
Vozim gore navedeni motor,koji je nakon 700 km počeo jače dimiti .Jasno mi je da se motor pomalo uradio ali pomalo mi to izgleda previše jer te počme gušiti ako stojiš na jednom mjestu.
Pitanje :da li se omjer podmazivanja može podešavati i neke standarde o ovom tipu motora.
ps.
Pokušavao sam naći nekakav manuals na netu ali ništa ,izgubio sam cijeli dan surfajući,mora biti nešto.Molim vas pomozite!
Vozim inače veće motore pa su mi scooteri malo nepoznanica.
hebiga ženin motor moram to riješiti ,valjda znate kako je to :icon_biggrin:
pitaNS:
koje ulje koristiš?
ziggysb:
Repsol po preporuci prodavača!
cvele60:
Nije problem u ulju nego u rastelovanoj pumpi za ulje-imas sajlu za stelovanje;popusti je malo da se crtice na pumpi i bloku motora poklope na leru :icon_thumright:
ziggysb:
Pozz,fala na odgovoru,nego da li moram raskopavati motor ili se može podesiti bez toga.
Pitanje,da li netko od vas možda ima literaturu ili kakav manuals za ovakav tip mašine (valjda minareli ).
E da ,neki dan mi se žena skoro razljepila kada ga je palila(na hladno), :laughing6: :laughing6: :laughing6:,Čim je sastavio odletila je punim gasom, :laughing11: :laughing11:,e skoro sam krepo od smijeha!!
I čim se je zagrijao pao mu je gas na lerr.
Mislim kada ga ujuto pališ moraš držati obje kočnice radi predostrožnosti,dok se ne smiri.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju