Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Sachs SpeedForce 50(ningbo longjia LJ50QT-K(2))

<< < (6/9) > >>

ziggysb:
Eto vidiš na pravom smo putu,fala dečki što se trudite da riješimo problem :headbang: :headbang:,nego pitanjce,imam komplet alat i pomalo znanja ...da li je itko od vas rastavljao pumpu, i ako je koji bi mogli biti znakovi neispravnosti? :icon_scratch:

robert:
ma hebeš neispravnost! isključi pumpu i radi mješavinu sam

ziggysb:

--- Citat: robert - 19 Listopad, 2008, 22:17:04 ---ma hebeš neispravnost! isključi pumpu i radi mješavinu sam

--- Kraj citata ---
Ma ok je sve to ,ali je problem što sam zadrt po pitanju mehanike a tako i elektrike,jednostavno želim da prokljuvim o čemu se radi.
Ma ne bu on mene jebal... mu izak mater!!!!     :laughing7:

2TDottore:
gle ovak.ja sam rastavio nekolko puta cijelu pumpu da ju malo ocistim ali nikad mi niko nije pokazao kako se tocno na njoj stela protok ulja na odredjenom gasu.ja ak smatram da treba pojacat malo ulje samo napnem malo vise sajlu i to je cist dosta.Tak radi vecina ljudi.Trebao bi pitat mozda decke u servisu makar ne vjerujem da oni nesto znaju o tome jer nemaju pojma neke najosnovnije stvari.mislim da je problem u tome da su tvornicki pumpe postelane na toliku jaku mjesavinu radi sigurne razrade masine.trebalo bi nekog nac ko tocno zna stelat nivo prolaska ulja kroz pumpu da ti smanji taj protok sa 4% na 2 do 2,5% na full gasu.

neer:

--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2008, 21:20:29 ---Imas srece sto se masina nije pregrijala jer si maknuo usmjerivac zraka prema cilindru... I nije normalno da tako dimi, jedino ako je masina hladna.

--- Kraj citata ---
jbt kolko sam ja puta peugeota peglo bez te plastike za hladjenje ali dobro nisu sve plastike bile  na njemu tak da .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju