Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Sachs SpeedForce 50(ningbo longjia LJ50QT-K(2))

<< < (5/9) > >>

2TDottore:

--- Citat: ziggysb - 19 Listopad, 2008, 21:33:27 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 19 Listopad, 2008, 21:17:44 ---tako ti je to..ima tu isto jedan kod nas u gradu..isto tako neki slican skuter..koristi tts ,motor uzasno jako dimi..auspuh mu je sav zmazan od ulja..bio na servisu i nista nisu napravili

--- Kraj citata ---

Takav je i ovaj mastan je dosta .Ja sumnjam na cil,klip.karike,btw,nije pušio dok se nije uradio.Moguće da su karike dobile po njonji  :angry9:

--- Kraj citata ---

gle,nemogu na serijskoj masini karike otic za 1000km kako god ga vozio.to ti je rastelana pumpa.postelaj pumpu ili ju skini i pocni savljat polusintetiku kad potrosis ovo ulje.

ziggysb:
U redu,nisam ni mislio dirati po cilindru,još malo mi je ulja u rezervaru ,budem vidio.Ponekad dimi manje kada se stane nakon vožnje ali ovako na leeru ,katastrofa.Ako ništa drugo moram vam reći da sam potrošio 1,6 litre ulja na 1000 km što nije uopće puno!Znači kada sam ga uzeo frajer ga je full natočio(0,8 l)
ja sam nadosuo još 0,8l na oko 500 km!?

2TDottore:

--- Citat: ziggysb - 19 Listopad, 2008, 21:49:37 ---U redu,nisam ni mislio dirati po cilindru,još malo mi je ulja u rezervaru ,budem vidio.Ponekad dimi manje kada se stane nakon vožnje ali ovako na leeru ,katastrofa.Ako ništa drugo moram vam reći da sam potrošio 1,6 litre ulja na 1000 km što nije uopće puno!Znači kada sam ga uzeo frajer ga je full natočio(0,8 l)
ja sam nadosuo još 0,8l na oko 500 km!?

--- Kraj citata ---

pa meni to i ne izgleda bas malo nego dosta puno.Neznam kolko ti motor trosi al ako recimo trosi 4l na 100km to ti je potrosnja ulja negdje izmedju 0,8 do 1l na 1000km a to ti je mjesavina izmedju 2 i 2,5% sto je normalno a tebi onda ak ti je potrosio 1,6l ulja znaci da ti radi mjesavinu oko 4% sto je ipak puno previse za serijsku masinu.

robert:
previsoka potrošnja ulja! moja luna je trošila na 1000km oko 0,9l ulja i nikad se nije dimila! samo je smrdila kad smo zadnji put išli kroz zagorje a dottore :toothy10: :laughing9:

2TDottore:

--- Citat: robert - 19 Listopad, 2008, 22:04:50 ---previsoka potrošnja ulja! moja luna je trošila na 1000km oko 0,9l ulja i nikad se nije dimila! samo je smrdila kad smo zadnji put išli kroz zagorje a dottore :toothy10: :laughing9:

--- Kraj citata ---

to je super potrosnja ulja.najbolje je bilo kad smo isli u zagorje a ja te prije nego smo krenuli pitam zakaj ti motor tolko dimi a ti kazes dimi samo dok je hladan a ja reko ok i mi predjemo 50km a motor dimi isto a ja si mislim ko je tu lud i na kraju ustanovimo da si isto radio 4% mjesavine kolko i njemu radi mjesalica pa mu zato i dimi tolko. :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju