Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Sachs SpeedForce 50(ningbo longjia LJ50QT-K(2))

<< < (4/9) > >>

cvele60:
U jbt,pa to dimi stvarno ko trabant. :icon_scratch:
Ako ti ne uspe stelovanje-lek je prost-prvo probaj sa nekim boljim uljem,ako i to ne pomaze lepo iskljuci pumpu[ko i dosta nas]pa sam radi mesavinu :icon_thumright:
P.S.-jedan moj kolega sa posla ima isti problem[a isti skuter]i nikako da ga resi.Ja nisam hteo nista da mu odradim jer je jos pod garancijom :sad3:

ziggysb:

--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2008, 21:20:29 ---Imas srece sto se masina nije pregrijala jer si maknuo usmjerivac zraka prema cilindru... I nije normalno da tako dimi, jedino ako je masina hladna.

--- Kraj citata ---
A pa nisam baš toliki noob ,motor zam zagrijao nakon toga skinuo dekl pa snimio.

2TDottore:
bolje ulje tesko da ce nac jer je to full sintetik.Ali ipak ak sam dobro skuzio to je serijal masina pa bi ti preporucio da stavljas polusintetiku umjesto sintetike jer je sintetika malo preskupa a ne koristi ti na serijskoj masini previse.Ali trebalo bi ipak postelat tu pumpu nekak ili ak to ne uspijes skini ju dolje i radi sam mjesavinu 2.5% sa polusintetikom. :icon_thumright:

ziggysb:

--- Citat: gigo_sf2 - 19 Listopad, 2008, 21:17:44 ---tako ti je to..ima tu isto jedan kod nas u gradu..isto tako neki slican skuter..koristi tts ,motor uzasno jako dimi..auspuh mu je sav zmazan od ulja..bio na servisu i nista nisu napravili

--- Kraj citata ---

Takav je i ovaj mastan je dosta .Ja sumnjam na cil,klip.karike,btw,nije pušio dok se nije uradio.Moguće da su karike dobile po njonji  :angry9:

Kada bi imao barem nekakvo adekvatno uputstvoza pumpu.. :dontknow:

robert:
čisto sumnjam da su karike ili bilo što od termo grupe! znam jednu lunu na kojoj je bila pukla lava i karike su bile u komi i nije se tako dimila! daj nekome ko ima više pojma da ti pogleda uljnu pumpu kako treba!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju