Tehnički kutak > Styling skutera

Sta da napravim sa ovom u vezu stylinga?!..

<< < (8/12) > >>

pitaNS:
ja ne znam sta je vama svima koji vozite bez retrovizora...Ruzni su vam..? ? ?  :BangHead: a to sto vise rizikujete u saobracaju vas se ne tice...

kad bi pogledali malo neke podatke koliko prodjete metara npr pri brzini od 70 kmh dok se okrenete da vidite jel ima nekog iza i pritom vam jos nesto odvuce paznju na pola sekunde zacudili bi se....

nikad ih necu skidati radi stylinga jer definitivno su tu s debelim razlogom, ja sam kao slep bez retrovizora, a vi kako hocete....

i jos jedan Banghead za skidanje retrovizora   :BangHead:

civro:
ja sam predlozi da skinie....ja sa svega sa ima retrovizore skinem samo ne s auta  :happy3: A vama koji trebaju retrovizori ljepo kupite kacigu sa retrovizorom a ove skinite... :laughing7: :happy3: :happy3: kome trebaju retrovizori nek ih drzi meni netrebaju....ja se vozim stalno bez retrovizora..neznam ikog da ih ima osim cura jer se moraju nazuljat  :binkybaby: :laughing7: nikad niko  nie skrivio ikakvu nesrecu...ako se nemos snac bez retrovizora stvarno.... :jerk: :jerk:

master_o_fight:

--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:21:07 ---ja sam predlozi da skinie....ja sa svega sa ima retrovizore skinem samo ne s auta  :happy3: A vama koji trebaju retrovizori ljepo kupite kacigu sa retrovizorom a ove skinite... :laughing7: :happy3: :happy3: kome trebaju retrovizori nek ih drzi meni netrebaju.... :helljase vozim stalno bez retrovizora..neznam ikog da ih ima osim cura jer s emoraju nazuljat  :laughing7: nikad niko  nie skrivio ikakvu nesrecu...ako se nemos snac bez retrovizora stvarno.... :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---

tako skidaš i bočne nogare sa svega :laughing3: :happy3:

civro:

--- Citat: master_o_fight - 06 Kolovoz, 2008, 21:29:24 ---
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:21:07 ---ja sam predlozi da skinie....ja sa svega sa ima retrovizore skinem samo ne s auta  :happy3: A vama koji trebaju retrovizori ljepo kupite kacigu sa retrovizorom a ove skinite... :laughing7: :happy3: :happy3: kome trebaju retrovizori nek ih drzi meni netrebaju.... :helljase vozim stalno bez retrovizora..neznam ikog da ih ima osim cura jer s emoraju nazuljat  :laughing7: nikad niko  nie skrivio ikakvu nesrecu...ako se nemos snac bez retrovizora stvarno.... :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Normalno vidis na skuteru na avataru da nemam nogaru... :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:

SlowRider:

--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:31:18 ---
--- Citat: master_o_fight - 06 Kolovoz, 2008, 21:29:24 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Normalno vidis na skuteru na avataru da nemam nogaru... :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:

--- Kraj citata ---

Znaci sad treba skinuti i nogaru(e)?  :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju