Tehnički kutak > Styling skutera
Sta da napravim sa ovom u vezu stylinga?!..
civro:
--- Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2008, 21:34:05 ---
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:31:18 ---
--- Citat: master_o_fight - 06 Kolovoz, 2008, 21:29:24 ---
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:21:07 ---ja sam predlozi da skinie....ja sa svega sa ima retrovizore skinem samo ne s auta :happy3: A vama koji trebaju retrovizori ljepo kupite kacigu sa retrovizorom a ove skinite... :laughing7: :happy3: :happy3: kome trebaju retrovizori nek ih drzi meni netrebaju.... :helljase vozim stalno bez retrovizora..neznam ikog da ih ima osim cura jer s emoraju nazuljat :laughing7: nikad niko nie skrivio ikakvu nesrecu...ako se nemos snac bez retrovizora stvarno.... :jerk: :jerk:
--- Kraj citata ---
tako skidaš i bočne nogare sa svega :laughing3: :happy3:
--- Kraj citata ---
Normalno vidis na skuteru na avataru da nemam nogaru... :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:
--- Kraj citata ---
Znaci sad treba skinuti i nogaru(e)? :laughing1:
--- Kraj citata ---
ma i gume vozit se na felgama...sa ce ti masina spustats se nizbrdo a po ravnom guras suvisni djelovi... :frajer:
master_o_fight:
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:35:11 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2008, 21:34:05 ---
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:31:18 ---
--- Citat: master_o_fight - 06 Kolovoz, 2008, 21:29:24 ---
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:21:07 ---ja sam predlozi da skinie....ja sa svega sa ima retrovizore skinem samo ne s auta :happy3: A vama koji trebaju retrovizori ljepo kupite kacigu sa retrovizorom a ove skinite... :laughing7: :happy3: :happy3: kome trebaju retrovizori nek ih drzi meni netrebaju.... :helljase vozim stalno bez retrovizora..neznam ikog da ih ima osim cura jer s emoraju nazuljat :laughing7: nikad niko nie skrivio ikakvu nesrecu...ako se nemos snac bez retrovizora stvarno.... :jerk: :jerk:
--- Kraj citata ---
tako skidaš i bočne nogare sa svega :laughing3: :happy3:
--- Kraj citata ---
Normalno vidis na skuteru na avataru da nemam nogaru... :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:
--- Kraj citata ---
Znaci sad treba skinuti i nogaru(e)? :laughing1:
--- Kraj citata ---
ma i gume vozit se na felgama...sa ce ti masina spustats se nizbrdo a po ravnom guras suvisni djelovi... :frajer:
--- Kraj citata ---
onda ni plastike ne trebaju :happy3:
civro:
ma nista netreba osim kostura i felgi....ovo sa vi radite po skuterima to su sve suvisni dijelovi... :toothy9:
master_o_fight:
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:40:39 ---ma nista netreba osim kostura i felgi....ovo sa vi radite po skuterima to su sve suvisni dijelovi... :toothy9:
--- Kraj citata ---
imaš pravo :happy3:
ne trebaju ni kočnice :laughing3: :happy3:
civro:
--- Citat: master_o_fight - 06 Kolovoz, 2008, 21:43:40 ---
--- Citat: civro - 06 Kolovoz, 2008, 21:40:39 ---ma nista netreba osim kostura i felgi....ovo sa vi radite po skuterima to su sve suvisni dijelovi... :toothy9:
--- Kraj citata ---
imaš pravo :happy3:
ne trebaju ni kočnice :laughing3: :happy3:
--- Kraj citata ---
da nogu na kotac i koci... :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju