Tehnički kutak > Styling skutera

Sta da napravim sa ovom u vezu stylinga?!..

<< < (7/12) > >>

Enigma1605:
Retrovizori glavu spašavaju, ne samo nama vozačima, već i na taj način ne ugrožavamo druge sudionike u prometu. U to sam se i sam uvjerio kada sam jedno kratko vrijeme vozio bez retrovizora pa sam skoro pokupio biciklista i jednom kada je mene auto za dlaku izbjegao. Dobro kaže interceptor, može se bez retrovizora, ali ja bez njih nikad ne bi bio 100% siguran, uostalom čovjek nije savršeni stroj. Zamislite samo koliko vam se puta desilo da zaboravite pogledati lijevo ili desno na raskrižju, a isto tako zaboravite okrenuti glavu jer vam je u tom trenutku bilo nešto sasvim drugo na pameti. Pamet u glavu ljudi, j#bo vas styling ako vam zbog toga visi život na koncu

interceptor:

--- Citat: mrcina - 06 Kolovoz, 2008, 16:35:10 ---e moj interceptor bu tebe to koštalo glave samo se ti zajebaj.

kad te rokne pička na crveno straga i odbaci direktno pod kamionče od tebe bu samo tortiljada ostala.
ja kad dolazim na raskrižje obavezno lukam u retrovizor da vidim hoče li ili me neče netko dunuti zguza što sam več imao iskustva.

a osim toga iskustva nedavno me je skoro roknia jedna budala sa caddy vozilom ali običavajuči skloniti se u stranu uz sami rubnjak izbjegao sam da me frajerčuga pokupi odozada, stao je pored mene i kad sam mu rekao da bi me frajer skinuo da se nisam maknu u stranu on če na to ma neeeeeee.

taj je bio pijanotrezan.

--- Kraj citata ---
mene će koštat glave ?? veći sam od života i dva puta gadniji od smrti !!!!

3alfa3:

--- Citat: mrcina - 06 Kolovoz, 2008, 16:35:10 ---kad te rokne pička na crveno straga i odbaci direktno pod kamionče...

--- Kraj citata ---

Decka sa novim Runnerom je tako pijanac razbio sa nekih 40-tak km/h. Btw, imao je retrovizore na skutu, ali ocito nije obracao paznju. Kaj je najgore, bila mu i cura na skuteru i imala je neke (srecom laske) ozlijede.
Skuter cijeli razbijen.

Btw, i ja uvijek gledam na to. Dapace, kad mi se gasi zeleno, nikad ne kocim ko manijak prije nego se uvjerim da iza mene nebu guzve.
Jos je jedna dobra "fora"... Zaustaviti se malo preko zaustavne crte kako bi i tih 2 metra mjesta odradila svoje ako dodje do sranja...

Rossi:
Ja sam se vozio sa retrovizorima i onda sam bezze reko da probam bez njih...prvih sedmicu ,dvije mi je bilo nezgodno ono stalno se okretat i gledat imal koga ali sam se naviko i sad mi je normala..pokuso vratit retrovizore..nije mi to to...vidim jedan dio ali ne sve iza sebe..i skinem...ako vec ne stavljate retrovizore na skutere kad god prelazite iz trake u traku pogledajte iza sebe jel ima ko pa onda tek uradite...i gdje god gi koristio retrovizore da ih imas ..tu se okreni i pogledaj imal koga...naravno ne okretat se ako je ispred tebe auto metar udaljeno neko..jer zacas zakoci i ti ravno u njega...zato drzi odstojanje i ako vec prestrojavas se okreni se brzo pogledaj imal sta....i sa retrovizorima i bez njih ako nisi pametan i pazljiv isto ti se moze desit ,tako da mislim da je sve do opreznosti i svijesti...ti ako si svjestan da te stalno neko moze udarit,ti njega,pazis kad si na cestii..slabe su sanse da ce ti se desit ista lose...ali ako ti vozis koda je cijela cesta tvoja...ne pazis..mislis drugi ce kocit npr kad ti izletis ispred njega...nece ti pomoc nista ...naravno sa zakonske strane je normalno imat retrovizore...tako da mogucnost izbora :)

neer:
ma de cemu izmisljanje taj stajling ce nas kostat zivota j#bote stavite te retrovizore ucini sebi i svojim starcim uslugu..nisu oni bzvz na skuteru samo ih vi stavite  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju