Tehnički kutak > Styling skutera
Sta da napravim sa ovom u vezu stylinga?!..
Matej:
kada je moja frendica skinula retrovizore nakon otprilike tjedan dana(neznam sad tocno) vozala se, a autu iza je kokos izletila na cestu. kak je auto jako zakocio ona se prestrasila i okrenula, nije se ni snasla i zabila se u rizol. nije isla pre brzo tak da njoj nije bilo nista al na skuteru je felga pukla i cijela prednja plastika je otisla kvragu.
Znam da se moras znat snac bez retrovizora, daleko od toga ali bez njih stvaras bespotrebnu opasnost na cesti sebi i ostalima oko sebe. :icon_thumright:
Enigma1605:
--- Citat: Poggiali - 08 Kolovoz, 2008, 01:10:12 ---Kao prvo meni je odvratno vidit skuter napred bez ičega, ko da imam jebeni tomos, kao drugo, retrovizori ne služe da kod prestorojavaja blejite u njih, več da prilikom vožnje pratite promet iza sebe, kod prestrojavanja, je potrebno pogledati bočno radi mrtvog kuta, to bar uče u autoškoli. Jednostavno nije to to kad se ti svako tolko okrečeš iza i gledaš jel ima nekoga, za to vrijeme ispred može skočit deva iz žbunja yeboga led.
--- Kraj citata ---
Istina, i meni je bezveze i ružno viditi skuter bez retrovizora. Ok, ima zaista ružnih retrovizora kao što je ima NRG mc3 do 2003 ili 2005, ali zato postoji drugi koji čak i poboljšavaju izgled i služe svojoj svrsi!
DvdAerox:
neko mi je reko da mogu vozit i bez kocnica, ben tebi logika ne valja......
kakve to veze ima?
ja sam skinuo retrovizore i uvijek okrecem glavu... vjeruj mi vozio sam auto prije nego sam dobiio skut i na autu je to jako potrebna stvar ali onom kojem su na skuteru potrebni retrovizori taj se stvarno nezna snalazit, ako su nekom komotni ok, ali ne vjerujem da svi koji pogledaju retrovizore prate mrtvi kut......
ponavljam meni to smeta i to smatram nepotrebno na ionako velikom smetlistu napravljeno tek tako bilo to piaggio ili yamaha od 50cc, ko ih skine neka ih skine ko ne nek si ih drzi..........
3alfa3:
--- Citat: DvdAerox - 10 Kolovoz, 2008, 03:11:45 ---neko mi je reko da mogu vozit i bez kocnica, ben tebi logika ne valja......
kakve to veze ima?
ja sam skinuo retrovizore i uvijek okrecem glavu... vjeruj mi vozio sam auto prije nego sam dobiio skut i na autu je to jako potrebna stvar ali onom kojem su na skuteru potrebni retrovizori taj se stvarno nezna snalazit, ako su nekom komotni ok, ali ne vjerujem da svi koji pogledaju retrovizore prate mrtvi kut......
ponavljam meni to smeta i to smatram nepotrebno na ionako velikom smetlistu napravljeno tek tako bilo to piaggio ili yamaha od 50cc, ko ih skine neka ih skine ko ne nek si ih drzi..........
--- Kraj citata ---
Znaci, odredba u zakonu da retrovizori moraju biti na skuteru je necija zajebancija koja nema prakticnu primjenu?
Dodji malo provozat skuter po ZG u 9. mjesecu od Dubrave do Crnomerca...
DvdAerox:
koliko ja znam skut mora i 50 na sat ic...
Znaci, odredba u zakonu da blokade moraju bit na skuteru je necija zajebancija koja nema prakticnu primjenu?
vidis ti ljudi koji zakone pisu nisu nikad bili djir na skuteru 50cc i pisu sta god ih je volja....
gle, sve ti je to isto samo sta su interesi drukciji, ako ti zelis, vozi sa ja cu bez jer mi smetaju i vozim lakse bez, ako cu zbog toga nastradat ce bit samo moj problem, ali do tada ja okrecem glavu.....
a vjeruj i ovdje kod nas budu guzve kad dolaze stranci i vjeruj samo retrovizorima kada budale dodju ovdje po prvi put pa ces vidit.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju