Općenito > Generalno o skuterima
NRG 50 vs Sr50 vs Runner
Tomi_ZG:
--- Citat: Lucky_Zg - 15 Listopad, 2013, 21:17:43 ---Volim pezo jer mi starci imaju peugeot auto i nikad ni jednog jedinog problema. Btw. sada sam procitao na nekoj stranici procitao kao da se neki frajer razbio dok je pokusavao prestizat pezoa sto mi je nebitno ali su isto rekoli da se tu kao vidi da je pezo upravljiviji i ima bolja vozna svojsta sto se meni definitivno jako svida jer obicno vozim malo na rubu (baotianac cesto struze po srednjoj nogari :icon_biggrin:). Takoder sam u testu Moto Pulsa procitao da se jetforcu pregrijava variomat ili prijenos ili tako nes pa me zanima koliko u tome ima istine?
--- Kraj citata ---
:omfg: :omfg: :toothy12: :toothy12:
Mislim kakvo je to mjerilo i koji panj je to pisal da mi je znat,mogu i ja past s runnera pokušavajući prestić batinu :dontknow:
To kaj ti starci imaju auto pežo bez kvarova isto nije nikakvo mjerilo,zamaraš se totalno krivim i nepotrebnim usporedbama koje nemaju veze s vezom,ak hoćeš "sportski" skuter kupi srku i bok
steeef:
jednostavno se ne isplati komentirat vise u ovakvim temama jer su bitnije gluposti nego tehnicke informacije i bitne razlike medju skuterima.
a usporedba auta i skutera je apsurdna.
Rocky:
runner je opal jer se splašil bijesnog pežoa.
Kupi bilo šta da je Minarelli i vozi se ko čovek :icon_thumright:
Lucky_Zg:
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Listopad, 2013, 21:40:45 ---
--- Citat: Lucky_Zg - 15 Listopad, 2013, 21:17:43 ---Volim pezo jer mi starci imaju peugeot auto i nikad ni jednog jedinog problema. Btw. sada sam procitao na nekoj stranici procitao kao da se neki frajer razbio dok je pokusavao prestizat pezoa sto mi je nebitno ali su isto rekoli da se tu kao vidi da je pezo upravljiviji i ima bolja vozna svojsta sto se meni definitivno jako svida jer obicno vozim malo na rubu (baotianac cesto struze po srednjoj nogari :icon_biggrin:). Takoder sam u testu Moto Pulsa procitao da se jetforcu pregrijava variomat ili prijenos ili tako nes pa me zanima koliko u tome ima istine?
--- Kraj citata ---
:omfg: :omfg: :toothy12: :toothy12:
Mislim kakvo je to mjerilo i koji panj je to pisal da mi je znat,mogu i ja past s runnera pokušavajući prestić batinu :dontknow:
To kaj ti starci imaju auto pežo bez kvarova isto nije nikakvo mjerilo,zamaraš se totalno krivim i nepotrebnim usporedbama koje nemaju veze s vezom,ak hoćeš "sportski" skuter kupi srku i bok
--- Kraj citata ---
Evo tema :icon_biggrin:: http://hr.rec.motocikli.narkive.com/rrysXcMV/aprilia-sr50-vs-pug-ctech
A moze neko objasnjenje zasto je sr "sportskiji" od aeroxa ili jetforca ili sf-a? Znam da sad zahebavam al jbg, jos sam mlad i meni su ovo ogromni novci pa se nebi htio zaletit.
Lucky_Zg:
--- Citat: steeef - 15 Listopad, 2013, 21:56:47 ---jednostavno se ne isplati komentirat vise u ovakvim temama jer su bitnije gluposti nego tehnicke informacije i bitne razlike medju skuterima.
a usporedba auta i skutera je apsurdna.
--- Kraj citata ---
Usporedba mozda je apsurdna ali i dalje volim pezo :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju