Općenito > Generalno o skuterima

NRG 50 vs Sr50 vs Runner

<< < (4/6) > >>

Grale:

--- Citat: Lucky_Zg - 15 Listopad, 2013, 22:00:52 ---
A moze neko objasnjenje zasto je sr "sportskiji" od aeroxa ili jetforca ili sf-a? Znam da sad zahebavam al jbg, jos sam mlad i meni su ovo ogromni novci pa se nebi htio zaletit.

--- Kraj citata ---
Koda pitaš zakaj yugo nije sportski auto naspram ferarija, iako ima tenisku lopticu na kuki kao sportsku opremu :icon_biggrin:

Josip-98:
hahahahh jeje peugeot je sve cak mi se sad pocea i svidat kad san cua za lucky ovu tvoju informaciju da je brzi od nekog skutera  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Tomi_ZG:

--- Citat: Lucky_Zg - 15 Listopad, 2013, 22:07:52 ---
--- Citat: steeef - 15 Listopad, 2013, 21:56:47 ---jednostavno se ne isplati komentirat vise u ovakvim temama jer su bitnije gluposti nego tehnicke informacije i bitne razlike medju skuterima.
a usporedba auta i skutera je apsurdna.

--- Kraj citata ---

Usporedba mozda je apsurdna ali i dalje volim pezo  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ko da veliš ima mi brat klavijature Yamaha,nikad problema s njima,valjda će mi onda i Yamaha skuter vozit bez kvarova  :toothy12:

Lucky_Zg:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Listopad, 2013, 22:25:23 ---
--- Citat: Lucky_Zg - 15 Listopad, 2013, 22:07:52 ---
--- Citat: steeef - 15 Listopad, 2013, 21:56:47 ---jednostavno se ne isplati komentirat vise u ovakvim temama jer su bitnije gluposti nego tehnicke informacije i bitne razlike medju skuterima.
a usporedba auta i skutera je apsurdna.

--- Kraj citata ---

Usporedba mozda je apsurdna ali i dalje volim pezo  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ko da veliš ima mi brat klavijature Yamaha,nikad problema s njima,valjda će mi onda i Yamaha skuter vozit bez kvarova  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Klavijature nemaju motor :P

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

steeef:

--- Citat: Lucky_Zg - 15 Listopad, 2013, 22:48:48 ---Klavijature nemaju motor :P
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

--- Kraj citata ---

a na autu i skuteru su baš isti motori?
em je sr najljepši i s najboljim performansama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju