Općenito > Generalno o skuterima

NRG 50 vs Sr50 vs Runner

<< < (2/6) > >>

steeef:
definitivno uzmi sr,pravi sportski skuter koi je opet dovoljno komforan da se vozi suvozač bez velikog napora..uz to ima i hiper2propiaggio agregat koi ima sigurno najbolje performanse u 50cc klasi.

kiza-iz-kvarta:
Peugeot SF  :icon_thumright:

Lucky_Zg:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 15 Listopad, 2013, 18:33:08 ---Peugeot SF  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hmmmm sad sto ga vise gledam to mi se vise svida, plus je peugeot a ja volim pezo.  ;D

steeef:
kiza je afkors ironican..ali ti si ga uzmi samo ako gotivis pezole

Lucky_Zg:

--- Citat: steeef - 15 Listopad, 2013, 20:29:26 ---kiza je afkors ironican..ali ti si ga uzmi samo ako gotivis pezole

--- Kraj citata ---

Volim pezo jer mi starci imaju peugeot auto i nikad ni jednog jedinog problema. Btw. sada sam procitao na nekoj stranici procitao kao da se neki frajer razbio dok je pokusavao prestizat pezoa sto mi je nebitno ali su isto rekoli da se tu kao vidi da je pezo upravljiviji i ima bolja vozna svojsta sto se meni definitivno jako svida jer obicno vozim malo na rubu (baotianac cesto struze po srednjoj nogari  :icon_biggrin:). Takoder sam u testu Moto Pulsa procitao da se jetforcu pregrijava variomat ili prijenos ili tako nes pa me zanima koliko u tome ima istine?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju