Općenito > Generalno o skuterima
NRG 50 vs Sr50 vs Runner
Lucky_Zg:
Naslov sve govori, koji je najbolji? Vecinom gradska voznja, ponekad s 2 osobe, visok sam oko 1 metar sedamdeset. Zanima me i koji bi se mogao najlakse "stjunirat da ide bolje"? Takoder oko koliko se krecu cijene runnera i nrg polovnog?
Floyd:
Imaš identičnu temu,koristi tražilicu.
Lucky_Zg:
Znaci da malo izmjenim pitanje, koji je najbolji sportski skuter 2t da se moze naci oko 1000 eura rabljen? Znaci vise nije ograniceno samo na 3 gore navedena vec u obzir dolaze i speedfight, aerox i slicno, bez kineza molim.
ps. ako bi moderator mogao promijenit naslov bio bih zahvalan
blueberry:
--- Citat: Lucky_Zg - 04 Listopad, 2013, 23:33:00 ---Znaci da malo izmjenim pitanje, koji je najbolji sportski skuter 2t da se moze naci oko 1000 eura rabljen? Znaci vise nije ograniceno samo na 3 gore navedena vec u obzir dolaze i speedfight, aerox i slicno, bez kineza molim.
--- Kraj citata ---
slusaj, ak uzimas uzmi nesto od piaggio grupacije,
od ona 3 motora koja si nabroja masine i struja su identicne na oba motora,
samo je sad ovisno koji ti se styling svidja, dakle ako se nemozes odlucit za ta 3 biraj po izgledu
jer su masine potpuno iste,
ja bh ti naravno preporucio stari model runnera (jer ga ja imam) recimo 2004-2005 god (to su zadnji modeli stare verzije)
mozes naci lijepe ocuvane za oko 4.500-7000kn
Lucky_Zg:
--- Citat: blueberry - 15 Listopad, 2013, 06:05:23 ---
--- Citat: Lucky_Zg - 04 Listopad, 2013, 23:33:00 ---Znaci da malo izmjenim pitanje, koji je najbolji sportski skuter 2t da se moze naci oko 1000 eura rabljen? Znaci vise nije ograniceno samo na 3 gore navedena vec u obzir dolaze i speedfight, aerox i slicno, bez kineza molim.
--- Kraj citata ---
slusaj, ak uzimas uzmi nesto od piaggio grupacije,
od ona 3 motora koja si nabroja masine i struja su identicne na oba motora,
samo je sad ovisno koji ti se styling svidja, dakle ako se nemozes odlucit za ta 3 biraj po izgledu
jer su masine potpuno iste,
ja bh ti naravno preporucio stari model runnera (jer ga ja imam) recimo 2004-2005 god (to su zadnji modeli stare verzije)
mozes naci lijepe ocuvane za oko 4.500-7000kn
--- Kraj citata ---
Od 3 "piaggia" najvise mi se svida sr50, i to je ono sto bih uzimao od piaggia, ali jos mi se jako svidaju i aerox i jet force. Sad sto je najbolje od ta 3 i da se moze nac do 7000kn? Aerox mi se jedini cini da se prakticki suvozac nemre vozit sto mi se bas i ne svida. Takoder u obzir dolazi i derbi gp 1 ali mi se cini da ih bas i nema puno na prodaju te da nema toliko dijelova za nac.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju