I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Fiat Punto 2, 2001 1.2 8V 60HP/44KW.
Ma jel to fotkano sa Srimi?
hahahaha ... znam čak i di je to dvorište (kuća ta žuta). Pas mater. jos gledam kako bongovilija u lici hahaha
Znaci Ogulin - Srima i nazad? To je cool
pero, nemoj sad ti, pa taman je nabavio skuter. ne mora odma sa njime planirati put oko europe 8.300 km (kao ja mo%u017Eda)
pero, nemoj sad ti, pa taman je nabavio skuter. ne mora odma sa njime planirati put oko europe 8.300 km (kao ja možda) ti imas dobru masinu za putovanja... Ja cu sa ovim rokat tu po doma... Malo more i tako..... Ali zanimljivo mi je putovanje sa njim...... Nisam mislio da toliko moze izdrzat ta masina.... Takva vrucina i ja gore.... Al ide... Temp mi dosla malo preko 4 crte i to prvi puta od obrovca prema gore na plus 35.....mislio sam da ce cviknut
Ako ne zauzimaju mnogo mjesta, onda je Runner super za u dvoje, u suprotnom postaje mucan. Prosao kroz tranziciju, od gusta do muke u dvoje. Ja 95kg ona 60....hm....bolje da ide sa autom... Hahahaha
Citat: Corector - 03 Prosinac, 2020, 17:32:04Ako ne zauzimaju mnogo mjesta, onda je Runner super za u dvoje, u suprotnom postaje mucan. Prosao kroz tranziciju, od gusta do muke u dvoje. Ja 95kg ona 60....hm....bolje da ide sa autom... Hahahaha
Ako ne zauzimaju mnogo mjesta, onda je Runner super za u dvoje, u suprotnom postaje mucan. Prosao kroz tranziciju, od gusta do muke u dvoje.