ja se sjecam da sam jednom napiso oglas velilim slovima te ga je drug grale bacio u smece i kenjo kvake a clan TomTomislav kak vec se zove ima oglas na 2 stranice sve u vezi motorki i flakserica i sve napisano velikim slovima i ja stisnem prijavi moderatoru i na kraju mi drug grale kaze da ne prijavljujem gluposti bzvz bla bla.. od onda iz principa necu namjerno prijavljivat nista pa da je i najveca greska.
Eto ti kao drug bivši modernator bi trebal znat takve stvari, pa te nema smisla zbog toga ni upozoravat
Interesantno kak imaš takav rječnik online, a uživo fin i pristojan momak...
Chupa, iskreno, neznam koji je tvoj problem.
Dobiješ warn od štefa ili koga već, piše spamm u toj i toj temi itd. i onda ideš ispitivat okolo modove zakaj si dobil warn,a fino ti piše u obrazloženju...
Moj je izbor i dobra volja odgovorit nekome na pm, mozemo si čak i slagat ignore listu(svaki član to može), pa tek onda nebi dobil odgovor.
Velim, il mi se nije dalo odma odgovait il nisam stigel, il nekaj treće, ne vidim razlog tvojeg negodovanja tome.
Većini odgovorim uvijek na pm, makar me davili s najgorim pi*darijama,nekad jednostavno zaboravim...
@vx- vjerojatno je link s nekog shopa koji se nesmije reklamirati na forumu.