Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
Drnda:
sekula, procitao sam taj tvoj odgovor prije posla jucer ali ti ja nisam imao vremena opaliti warn.. bez uvrede, ali kad dodjes na nivo da znas provjereno sto se s tim podizanjem klipica zapravo radi, skuziti ces kakvu si glupost napisao, i naravno da je dezinformacija...
sekula2009:
--- Citat: Pulss - 03 Listopad, 2013, 19:20:11 ---
--- Citat: sekula2009 - 03 Listopad, 2013, 17:21:29 ---što se ti sad javljaš tu koje je tebe šta pitao??? :angry7:
--- Kraj citata ---
Nije ni tebe niko nista pita pa si se rado javia da seres po modovima..
''đubre'' :angry7:
--- Kraj citata ---
eto takvi kao što si ti je ovdje pun kufer i odmah se idu vrijeđat i njemu nemore nitko ništa ma ajde prošeći malo!!! :headbang: :hello:
sekula2009:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Listopad, 2013, 19:23:51 ---sekula, procitao sam taj tvoj odgovor prije posla jucer ali ti ja nisam imao vremena opaliti warn.. bez uvrede, ali kad dodjes na nivo da znas provjereno sto se s tim podizanjem klipica zapravo radi, skuziti ces kakvu si glupost napisao, i naravno da je dezinformacija...
--- Kraj citata ---
to je glupost znači to je izmišljotina mene ideš jebat svaki se dan j**** s autima i vrag zna čime i sad me jebeš u mozak nemoj da mećem stari karb na kineza,pa ćeš vidit dezinformaciju... :angry7:
sekula2009:
i molim ljepo na kraju modove ili bilo koga da zaključaju ovo ili još bolje izbrišu ovu sramotu kaj ste pisali nemam ja vremena se jebat s kretenima i hrpom budala i ovo nije prvi put da se netko žali na steeef-a i gralu ima ovakvih tema za djecu učit brojat samo njih dvojica samo se vrte imena steeef i grale,grale steeef toliko od mene pozdrav i to posljednji put u ovoj temi! :headbang: :hello:
igor.sb:
--- Citat: sekula2009 - 03 Listopad, 2013, 21:28:08 ---i molim ljepo na kraju modove ili bilo koga da zaključaju ovo ili još bolje izbrišu ovu sramotu kaj ste pisali nemam ja vremena se jebat s kretenima i hrpom budala i ovo nije prvi put da se netko žali na steeef-a i gralu ima ovakvih tema za djecu učit brojat samo njih dvojica samo se vrte imena steeef i grale,grale steeef toliko od mene pozdrav i to posljednji put u ovoj temi! :headbang: :hello:
--- Kraj citata ---
1. da prostiš balav si, malo skuliraj
2. nisi ti otvorio temu, da možeš odlučivat da li će biti zaključana/obrisana ili ne
3. jedini stef i grale rade svoj posao, ostalih modova il nema il nitko nist ne radi, na kog da se žale onda?
4. ajd bok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju