Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
chupa206:
znam da nisam ni prvi ni zadnji koji ima pritužbu na njih...
izbrišu mi komentar bez obrazloženja, pošaljem im upit ne odgovaraju, pošaljem drugi put opet isto...
stave mi "Praćen" bez upozorenja...
zar se tako radi? moderatori bi trebali biti uzor na forumu a ne oni koji bez razloga "kažnjavaju" ostale članove
1. put sam dobio upozorenje dok sam nešto istinito o forumu napisal, zašto?
igor.sb:
nitko nije dužan objašnjavat zašto ti je post obrisan :dontknow:
i kad vidiš da si prećen to ti je upozorenje :toothy3:
btw...ma to su garant štela il brale :dontknow:
ispravak netočnog navoda, štela je admin, isprika šteli, ostaje brale samo
chupa206:
znam ja tko je al neću javno...
jer vidim da puno ljudi piše gluposti pa se ne brišu... znao sam nekad nekome napisati odgovor, i onda me drugi dan pita dal možda znam... gledam posta više nema
postoji na ovom forumu dobrih admina i modova, al ovi neki su daleko pretjerali s ponašanjem!
steeef:
post koi sam ti ja obrisal bil je u ovoj temi (ima tome neko vrijme) ;
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,85606.msg1091924.html#new
tema je dignuta nakon više od 2 mjeseca samo da bi ti topic starteru napisal nešt tipa; lopove jedan da bar ne dobiješ ni lipe.
e pa takav i svaki sličan komentar je spamm i momentalno bude obrisan čim se uoči.
za to si dobil i upozorenje i isto bi dobil bilo ko drugi za takvu il sličnu situaciju.
ne vidimo svaku glupost zato jer osim 2 3 moda ostali ni ne pogledaju temu neku a kamoli da nešt rade,ali zato ostali članovi imaju za svaki post opciju 'prijaviti moderatoru' pa se svaka glupost bude vidla i brisala ko god ju napisal.
isto tak niko nije dužan objašnjavat zašt je neki post obrisan (logički je ak se obriše da je spamm ili slično).
a warn dobije svatko ko ko radi takve stvari,razlog zbog čeg je dobil warn dobije na pm.
Grale:
--- Citat: chupa206 - 14 Rujan, 2013, 14:38:06 ---znam da nisam ni prvi ni zadnji koji ima pritužbu na njih...
izbrišu mi komentar bez obrazloženja, pošaljem im upit ne odgovaraju, pošaljem drugi put opet isto...
stave mi "Praćen" bez upozorenja...
zar se tako radi? moderatori bi trebali biti uzor na forumu a ne oni koji bez razloga "kažnjavaju" ostale članove
1. put sam dobio upozorenje dok sam nešto istinito o forumu napisal, zašto?
--- Kraj citata ---
E stari nemreš mi poslat pm ujutro prije 12 i očekivat da ti odgovorim, aj da je oko 1-2 dok popijem jutarnju kavu pa se malo razbistrim, pa bi ti se sjetil odgovorit :icon_thumright:
Ne bit ljut ako ti neko neće odg na pm :(
Ili jednostavno nema vremena, pa ne odgovori kasnije :icon_thumright:
Ti kao drug moderator bi trebal bit ogledni primjer primjerenog člana foruma, a ne skupljat warnove i dizat bune :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju